Rămâi conectat

Sport

Industria Galda – Viitorul Cluj 2-0 (1-0), la ultima reprezentație internă | Portarul Suciu, gol din penalty, găldenii – prima victorie din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda a câștigat primul meci din acest sezon în fața fanilor, la ultima reprezentație în fața fanilor, totodată prima victorie din 2024, scor 2-0 (1-0) cu Viitorul Cluj, ultimul gol fiind marcat de portarul Cătălin Suciu din penalty (84)!

De altfel, „galben-albaștrii” și-au trecut în cont singurele succese din acest campionat în două dintre disputele cu Viitorul Cluj. Găldenii retrogradează după numai un campionat, dar au reușit să-și ia „rămas bun” de la fani, impunându-se în duelul dintre ultimele clasate. În urmă cu mai bine de 6 luni, s-a consemnat singura partidă adjudecată (2-0, în deplasare, în 3 noiembrie), de atunci fiind 15 jocuri și doar 3 puncte acumulate.

Oaspeții au evoluat în inferioritate numerică din minutul 25, când Szilaghy a fost eliminat pentru lovirea lui Oneț. Stănilă, intrat pe teren, a deschis scorul în minutul 44. În minutul 84, s-a dictat penalty pentru gazde, transformat de portarul Cătălin Suciu. La acea fază au mai fost acordate două cartonașe roșii clujenilor, pentru E. Bartoș și antrenorul Laurențiu Rus.

„Au fost râsete și fețe vesele în vestiar la Galda. Îmi felicit băieții pentru victorie și atitudinea din ultimele săptămâni, mai ales în situația noastră. La mulți ani tatălui meu cu ocazia împlinirii, astăzi, a vârstei de 71 de ani„, a transmis Paul Ciucă.

Industria: Suciu/ cpt – Juncan, B. Popescu, Grosu, Oneț, Frențiu, Circov, V. Domșa, Cioară, Baghiu, S. Mureșan; rezerve Groza, Giorgiu, Stănilă, Grecu, C. Dănilă, Căt. Ivașcu. Antrenor Paul Ciucă.

Viitorul: Mathe – Milandru/ cpt, Podea, Țică, Benke, Băbuțan, Herciu, E. Bartoș, C. Vodă, Dreve, Szilaghy; rezerve Checicheș, D. Popa, Cr. Istrate, Bara, I. Moldovan. Cozac, Mărincaș, Triam, D. Mureșan. Antrenor Laurențiu Rus.

Duelul ultimelor două clasate reprezintă pentru gazde ultima apariție în fața fanilor. Găldenii au retrogradat după numai un sezon și au două remize succesive.

Contra Viitorului, în urmă cu mai bine de 6 luni, s-a consemnat singura victorie a Industriei (2-0, în deplasare, în 3 noiembrie), de atunci fiind 15 jocuri și doar 3 puncte acumulate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Tudor Balu, voleibalistul din Blaj, transfer la Unirea Dej, după ce a devenit campion cu Corona Brașov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tudor Balu, voleibalistul din Blaj, transfer la Unirea Dej, după ce a devenit campion cu Corona Brașov După ce a devenit campion național cu Corona Brașov, tânărul voleibalist din Blaj Tudor Balu a semnat cu CS Unirea Dej, echipă ce are un nou antrenor grecul Nikolaos Gitzekos, după ce sezonul trecut a terminat pe poziția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea