Rămâi conectat

Sport

Industria Galda – Unirea Alba Iulia 2-1, găldenii au câștigat „finala”!!! Ciucă: „Un meci de infarct, ce nu meritam să-l pierdem”, Bicheși: „Șansele s-au redus dramatic! Șuturile vieții pentru Lupșan și Circov”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nebunie la extrem în Industria Galda – Unirea Alba Iulia, un derby “de Alba” dramatic, o bătălie pentru supraviețuire, tranșată de amfitrioni, scor 2-1 (0-0), după două lovituri libere executate senzațional de D. Lupșan și Circov, ce au întors scorul într-un final incendiar!

Brava echipă condusă de Paul Ciucă a cucerit trei puncte imense, ce-i oferă șanse mari de a evita retrogradarea, de partea cealaltă “alb-negrii” sunt în pericol maxim, cu două runde înaintea de încheierea sezonului, ajunși pe locul al 13-lea. O confruntare intensă, plină de suspans, în care amfitrionii au reușit o revenire miraculoasă!

*D. Lupșan și Circov, “libere” de senzație!!!

După un prim act alb, vizitatorii au deschis scorul în minutul 59, când An. David a profitat de un balon șutat de Căt. Suciu în S. Fulea, a scăpat singur și a finalizat cu un șut sub bară. Momentul cheie al disputei a fost ratarea lui Potopea (64), pentru ca în ultimele 10 minute să fie iureș la buturile uniriste, ocaziile lui Adam (80) și Baghiu (83) – la care a intervenit Sporea, prefațând execuțiile superbe ale lui D. Lupșan (86) și Circov (88) – din lovituri libere din preajma careului.

*Paul Ciucă: “Un meci de infarct pe care nu meritam să-l pierdem”

Un meci de infarct pe care nu meritam să-l pierdem! Așa cum am primit golul, la o degajare a portarului Suciu într-un coechipier, așa am întors scorul, prin cele două lovituri libere executate de D. Lupșan și Circov, jucători ce au exersat asemenea execuții la antrenamente. Am crezut și la 0-1 că putem câștiga. Ținând cont de momentul în care am realizat-o și felul în care am obținut-o, este clar că victoria aceasta capătă o importanță aparte. Nu suntem 100 la sută salvați, lupta nu e terminată. La câte necazuri am avut în acest campionat, la echipă și personale, trebuia să vină soarele și pe strada noastră”, a spus Paul Ciucă, pătruns până în mijlocul terenului la reușita decisivă.

*Adrian Bicheși: “Lupșan și Circov au prins șuturile vieții”

Totul a fost în regulă până în momentul în care Galda a fost dispusă să riște totul pentru a învinge. Lupșan și Circov au prins șuturile vieții, ghinionul nostru, norocul lor. S-au redus drastic șansele de a evita retrogradarea și e greu de gestionat momentul, în condițiile unei echipe cu mulți juniori, căderea sub linia retrogradării. Cred totuși că dacă vom lua 4 puncte în ultimele două etape, putem să ne salvăm”, a declarat Adrian Bicheși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea