Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Industria Galda – Avântul Reghin 1-3 (0-1) | Găldenii, pe poziție retrogradabilă după al doilea eșec la rând acasă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Industria Galda a pierdut al doilea meci consecutiv pe teren propriu, 1-3 (0-1) cu Avântul Reghin, și a coborât pe poziție retrogradabilă, penultimul loc în Seria 9!

Partida a avut și un moment tensionat, în minutul 63, când s-au acordat 3 cartonașe roșii, după un conflict iscat la un duel aerian Suciu – Al Ghiță. Nervii au degenerat, fiind eliminați Suciu și Potopea, de la gazde, respectiv Al. Ghiță, de la oaspeți

Măcinată de probleme și cu absențe din efectiv (Frențiu, Oniche, Juncan, Puha) nou-promovata a avut un meci “de 6 puncte” cu Avântul Reghin, ratând însă examenul, scor 1-3 (0-1).

Industria rămâne cu o singură victorie stagională și fără succes în fața fanilor în aceste 13 etape, iar Avântul a repurtat primul succes extern.

S-au adunat multe, e o situație dificilă din multe puncte de vedere. Am fost acele absențe, au primit un eurogol la finalul primei reprize, au încercat să reintrăm în meci, dar nu a fost să fie. Părerea mea este că la acea fază eliminarea lui Suciu a fost gratuită„, a precizat Doru Oancea.

*Trei eliminări într-un minut!

Partida a început în nota de dominare a reghinenilor, care au avut 3 ocazii în primele 10 minute pentru Bujor (2 – voleu scos de Suciu, 4 – șut pe lângă, 10 – șut respins în bară de Suciu). Partida se mai echilibrează, Cioară (26, a prins Bucin) și Baghiu (32 – puțin pe lângă vinclu), dar între aceste două se intercalează marile ocazii avute de vizitatori, la ambele intervenind salutar Căt. Suciu (29 – “cap” Truță și 34 – Panga). Însă portarul Industriei s-a recunoscut învins în prelungirile primei reprize, la lovitura liberă executată de Bujor (45+2) – în vinclu, în colțul lung. La reluare, Truță (52) majorează avantajul după un corner executat de Enescu, iar peste 10 minute a venit acel moment care a dus la dictarea celor 3 cartonașe roșii.

Deși în inferioritate, speranțele găldenilor au crescut, întrucât  Cioară (70) a redus ecartul cu un șut violent de la 25 de metri. Ba mai mult, gazdele au irosit ocazii de a egala prin Cioară (75) și Baghiu (80), primind însă lovitura decisivă de la Potor, pe un contraatac supranumeric, peste câteva zeci de secunde.

Industria: Căt. Suciu – B. Popescu, Potopea/ cpt., Șt. Radu (46, Oneț), Ad. Matei (63, Kelachukwu) – Grosu, Circov (83, Grecu) – Baghiu, Stănilă (63, Giorgiu), Cioară – An. David (46, S. Mureșan); rezerve Dodoc, Căt. Ivașcu. Antrenor Doru Oancea

Avântul: Bucin – Bugnar, S. Luca (82, Csaba), Merdariu, T. Truță/ cpt, Enescu (89, Pralea), Panga (89, M. Pop), M. Bucur, Chirlejan (73, Potor), Al. Ghiță, Bujor (73, Chirilă); rezerve Grosz, H. Gal,  B. Oltean, D. Dan. Antrenor Sandu Borș.

Dan Comșa, mulțumim pentru informații


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

ACSM Codlea – CSU Alba Iulia 0-1 (0-0), studenții au marcat în minutul 90+4!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia a repurtat o victorie cu emoții, 1-0 (0-0) în deplasare cu „lanterna roșie” ACSM Codlea, golul victoriei fiind înscris în minutul 90+4 de R. Popa. Reulita fundașului a evitat un rezultat rușinos pentru universitari, care astfel au reușit să câștige primele puncte stagionale externe, cu primul gol marcat pe terenuri străine. Deși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea