Rămâi conectat

Ştirea zilei

INCREDIBIL: Are 81 de ani şi aleargă 21 de kilometri. Lecţie de viaţă, la „Alba Iulia City Race”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Alba Iulia City Race66Nu are copii şi nu este însurat, dar prin stilul său de viaţă ar putea da o lecţie tuturor copiilor şi adolescenţilor sau aşa zisei generaţii „Touchscreen”.

Gheorghe Moşion este probabil cel mai vârstnic participant la concursul organizat astăzi, la Alba Iulia şi a venit din Arad, fiind un veteran al acestui sport. S-a apucat de alergat la vârsta de 50 de ani, pentru a se vindeca de o boală la plămâni, iar mişcarea pentru el reprezintă o formă de socializare. „Nu mă las până nu termin cursa asta”, a spus vârstnicul, cu sufletul la gură.

Ghiţă, aşa cum s-a prezentat, a fost macaragiu de profesie, iar acum ieşit la pensie se antrenează zilnic şi vrea să participe la toate competiţiile de acest gen. Probabil dânsului i se potriveşte cel mai bine celebra zicală: „nu contează dacă ai câştigat, contează că ai participat”.

[nggallery id=1284]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea