Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

VIDEO | INCENDIU la un apartament din comuna Unirea: Bărbat de aproximativ 60 de ani, care a suferit arsuri de gradul II și III, salvat de pompieri

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

INCENDIU la un apartament din comuna Unirea: Bărbat de aproximativ 60 de ani, care a suferit arsuri de gradul II și III, salvat de pompieri

Un incendiu a izbucnit duminică după-masa la un apartament din comuna Unirea. Intervin pompierii din Aiud cu trei autospeciale.

Citește și: VIDEO | INCENDIU la Scărișoara: O hală și un grajd de animale au luat foc. Au intervenit pompierii din Câmpeni, Gârda și Arieșeni

Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o EPA și o autoscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în comuna Unirea.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la un apartament.

UPDATE:  Forțele de intervenție au ajuns la locul producerii incendiului. Acesta se manifesta cu degajare mare de fum la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc.

Pana la sosirea forțelor de intervenție la locul producerii incendiului s-au autoevacuat 20 de persoane.

YouTube video

S-a constituit și o echipa de cautare-salvare pentru căutarea în interiorul apartamentului a posibilelor victime. În continuare pompierii militari lucrează pentru localizarea si stingerea incendiului.

Echipajul de cautare-salvare a identificat o victima in interiorul unei camere a apartamentului (barbat aprox. 60 ani). Bărbatul prezinta arsuri de gradul II și III, de aprox. 10% pe suprafata corporala, cu semne vitale.

Victima a fost evacuata de către pompierii militari și predată echipajului medical prezent la locul producerii incendiului.

UPDATE 2: Incendiul a fost stins de către pompierii militari. La momentul de față se intervine pentru degajarea fumului din interiorul blocului.

Suprafață afectată de incendiu este de aprox. 20 mp (o camera a apartamentului) și aprox. 10mp din acoperiș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliția Română, recomandări pentru șoferi și pietoni: Condiții de ploi torențiale și vijelii

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Poliția Română, recomandări pentru șoferi și pietoni: Condiții de ploi torențiale și vijelii Având în vedere prognoza meteo, care anunță instabilitate atmosferică accentuată, ploi torențiale și vijelii în zilele viitoare, Poliția Română informează conducătorii auto și pietonii cu privire la necesitatea adoptării unei conduite preventive în trafic, în scopul reducerii riscului implicării în evenimente rutiere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea