Rămâi conectat

Actualitate

Incendiu izbucnit la un imobil din Aiud. Pagublele se ridică la circa 70.000 lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Pompierii din cadrul Detașamentului Aiud au intervenit în noaptea de marți spre miercuri, începând cu ora 00.10, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj situat pe strada Gheorghe Doja din Aiud.

Flăcările au fost eliminate complet evitându-se extinderea incendiului la imobilele din jur. Nu s-au înregistrat victime.

UPDATE: Detaşamentul de Pompieri Aiud a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj din municipiul Aiud, proprietatea lui T.R. Pompierii militari au acţionat cu trei autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD. În incendiu a ars acoperişul din lemn al garajului pe o suprafaţă de circa 60 mp, un autoturism, o motopompă, 4 mc de scândură, 200 kg carne, o moară electrică şi un transformator de sudură, toate în valoare de aproximativ 70.000 lei, bunurile salvate fiind estimate la 1.500.000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o constituie o afumătoare.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing

Ziarul Unirea

Publicat

în

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing Escrocii au găsit o nouă metodă prin care încearcă să le fure banii din conturi oamenilor neatenți, avertizează Directoratul Național de Securitate Cibernetică. Este vorba de „spoofing” și înseamnă mascarea identității. Citește și: Schimbare importantă la cardurile de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea