Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE/ INCENDIU cu pagube de 30.000 de lei izbucnit la acoperișul unei case din satul Lupu, comuna Cergău

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.30, a luat foc acoperișul unei case de locuit din satul Lupu, comuna Cergău. Potrivit ISU Alba, la fața locului s-au deplasat pompierii de la Garda Blaj cu 2 autospeciale, 1 SMURD și 9 subofițeri pentru stingerea  incendiului.

UPDATE: Garda de intervenție Blaj a intervenit sâmbătă dimineața, pe str. Principală din localitatea Lupu, comuna Cergău, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui B.V. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cergău. Ca urmare a acestui incendiu, a ars acoperișul casei de locuit confecționat din lemn și țiglă pe o suprafață de aproximativ 130 mp. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 125.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 30.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coș de fum neprotejat termic”, a precizat luni, 26 noiembrie, reprezentantul ISU Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor:

– Verificarea, repararea, izolarea termică și curațarea periodică a coșurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;
– Coșurile de fum trebuie curațate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;
– Coșurile de fum trebuie izolate termic față de elementele combustibile ale planseului sau acoperișului (grinzi, astereală de lemn și altele asemenea).

Revenim cu amănunte.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un băiețel perfect sănătos s-a născut la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un băiețel perfect sănătos s-a născut la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în noaptea de Înviere Un băiețel de 3,3 kilograme a venit pe lume, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, în Noaptea de Înviere. Despre copiii care se nasc în această zi specială se spune că vor avea un destin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea