Rămâi conectat

Sport

În ultimul meci al anului, CS Hunedoara – CS Ocna Mureș | Deplasare infernală în fieful liderului

Dan HENEGAR

Publicat

în

În ultima etapă a acestui sezon, sâmbătă, 4 decembrie, la ora 13.00, pe Stadionul “Michael Klein”, se dispută partida dintre CS Hunedoara și CS Ocna Mureș. Gruparea de lângă furnale este lider al Seriei a 9-a din eșalonul terț, cu 8 victorii consecutive, desprinzându-se în favorită certă la promovarea pe a doua scenă. “Soda dragă” se mândrește cu faptul că este singura combatantă împotriva căreia trupa lui Florin Maxim, antrenor neînvins de doi ani, a pierdut puncte în acest sezon în care a luat 40 de puncte din 42 posibile.

În meciul tur, la Ocna Mureș, în 2 octombrie, s-a înregistrat o remiză, scor 1-1 (0-1), cu goluri din penalty-uri controversate (D. Lupșan – 90+3, respectiv Hergheligiu 45+2), amfitrionii reușind un egal considerat o uriașă surpriză. Cu un golaveraj impresionant, 51-13, cel mai bun atac (o medie de 3,6 goluri/ meci) și cea mai puternică defensivă, hunedorenii defilează în seria în care activează echipele din Alba. Bazându-se pe Hergheligiu – 11 goluri, Arnăutu și P. Simon – câte 9 și L. Buș – 8, “Corvinul” are al doilea atac din toate cele 100 de competitoare din eșalonul terț (fiind depășită la acest capitol doar de CS Afumați, 52 de goluri în Seria a 3-a).

De partea cealaltă, ocnamureșenii (locul 6, 16 puncte) au un moral bun întrucât au depășit momentele dificile (două puncte în 5 runde) și au învins dramatic, scor 2-1, în prelungiri acasă, pe Viitorul Cluj, la ultima reprezentație internă. Probleme de efectiv pentru vizitatori întrucât vor lipsi Cioplântă și Tegbo – accidentați, Frențiu și Ceaca – suspendați (în cazul atacantului se așteaptă decizia Comisiei de Recurs pentru reducerea pedepsei de 4 etape), probleme medicale acuzând Guț, Cunțan, D. Lupșan și Hetea (recuperabili). “Împotriva Hunedoarei doar FCSB (nr – în “16”-imile Cupei României) și noi, CS Ocna Mureș, nu am pierdut în toamna asta. Au peste 50 de goluri marcate, mai mult de 3 pe meci. Sunt mulți titulari absenți, deci teoretic nu avem șanse, să vedem în practică”, a transmis Paul Ciucă înaintea celei de-a 15-a runde (a 6-a din retur).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Viitorul Sântimbru în faza regională a Cupei României: adversari Voința Sibiu și Inter Cristian (Brașov)! Vezi programul meciurilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru în faza regională a Cupei României: adversari Voința Sibiu și Inter Cristian (Brașov)! Vezi programul meciurilor Viitorul Sântimbru va juca în Cupa României, faza regională, cu Voința Sibiu (Sibiu) și Inter Cristian (Brașov). În cazul în care va câștiga grupa, echipa lui Adrian Bicheși va susține finala în deplasare, în 20 iulie, adversar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea