Rămâi conectat

Economie

În primul semestru din 2018, numărul de firme închise a ”explodat” – Dizolvările au crescut cu peste 46%, iar suspendările cu peste 26%

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada ianuarie – iunie 2018, un număr de 9.618 firme și-au suspendat activitatea, în plus cu 26,6% față de perioada similară a anului trecut, din care 1.254 numai în luna iunie, iar 18.570 de firme au fost dizolvate, cu 46,36% mai multe decât în perioada similară din 2017.

La nivelul lunii iunie au fost dizolvate 2.819 firme, reiese din datele publicate pe site-ul Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC).

Pe de altă parte, a scăzut cu 4,08% numărul societăților comerciale și persoanelor fizice autorizate intrate în insolvență.

Pe domenii de activitate, cel mai mare număr de insolvențe s-a înregistrat în comerțul cu ridicata și cu amănuntul, repararea autovehiculelor și motocicletelor – 1.402 (plus 1,01%). Un număr de 272 de insolvențe s-au raportat numai la nivelul lunii iunie în acest domeniu.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Profesorul Cristian Păun, despre cum s-a inventat ”salariul minim european”: ”Italianul, spaniolul și francezul sunt supărați că nu mai găsesc roșii de-ale lor în sucul de roșii…”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Profesorul Cristian Păun, despre cum s-a inventat ”salariul minim european”: ”Italianul, spaniolul și francezul sunt supărați că nu mai găsesc roșii de-ale lor în sucul de roșii…” Profesorul de la ASE Cristian Păun, originar din Alba Iulia, explică într-o postare pe facebook cum s-a inventat ”salariul minim european”: ”Italianul, spaniolul și francezul sunt supărați că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea