Rămâi conectat

Sport

În memoria căpitanului Interului Ciugud… Medicii din Cluj-Napoca au câștigat Memorialul “Dragoș Damian”, un turneu de suflet

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Memorialul “Dragoș Damian”, competiție fotbalistică de suflet dedicată memoriei fostului căpitan al Interului Ciugud, a fost câștigat în acest an de echipa medicilor din Cluj-Napoca.

Patru echipe au fost prezente la a 7-a ediție a acestui turneu, organizat în fiecare an (cu excepția anului 2020, din motive ce se subînțeleg, legate de pandemia de coronavirus) în preajma zilei triste de 22 mai. În urmă cu 8 ani, Dragoș, purtătorul banderolei de căpitan la Inter, a decedat în Franța, la doar 22 de ani, într-un tragic accident rutier. Este o competiție omagială în care familia, prietenii, coechipierii și cei apropiați se întâlnesc pentru a-i păstra vie amintirea, o acțiune notabilă în a cărei organizare este implicat mai ales Simion “Nuțu Bran.

Pentru conformitate vă prezentăm rezultatele înregistrate: *Medicii din Cluj-Napoca (majoritatea de la UMF Cluj) – Inter Ciugud 5-0 (la echipa lui Adrian Bicheși au evoluat, printre alții frații Rareș și Răzvan Damian, frații Simion și Nelu Bran, I. Gherman sau Andreica, suporter de lux fiind Ioan Mărginean “Limoniu”); *”Prietenii lui Dragoș” – Limbenii Limba 2-0; *finala mică: Limbenii Limba (au jucat uniristul Filip Morar, ce a revenit pe gazon după o îndelungată indisponibiltate, alături de tatăl său Călin) – Inter Ciugud 5-3; *finala mare: Medicii din Cluj – “Prietenii lui Dragoș” 2-0.

Tricourile formației “Prietenii lui Dragoș” au fost inscripționate sugestiv cu chipul fostului jucător, iar în formulă s-au regăsit D. Lupșan, D. Varga, Circov, M. Cristea, Apetri, Samoilă, R. Trușcă, S. Cristea – Teiuș sau Cr. Petropulos).

Ne-am revăzut pentru o cupă a prieteniei întrucât nu putem să-l uităm pe Dragoș, cel plecat la Îngeri. Încercăm să-i cinstim astfel memoria și să-i păstrăm vie amintirea”, au transmis cei apropiați.

Asociația Județeană Alba, care la finele acestui an va organiza Campionatul Speranțelor “Dragoș Damian” (o competiție devenită la rându-i tradițională, a contribuit cu cupele și cele 4 mingi oferite la final participanților.

Foto: Mircea BICHEȘI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea