Rămâi conectat

Curier Județean

În ciuda zvonurilor, organizația PNL Alba Iulia rămâne unită. Noua conducere are proiecte mari și ambițioase

Bogdan Presecan

Publicat

în

Mulțumirile și declarațiile de susținere reciprocă au ocupat astăzi primele 30 de minute din prima conferință de presă susținută de noua conducere a organizației municipale PNL Alba Iulia.

Liberalii au ținut să dezmintă zvonurile apărute în perioada premergătoare alegerilor din PNL Alba Iulia, potrivit cărora unii membri intenționează să părăsească partidul.

La conferință au participat  noul președinte al liberalilor din Alba Iulia – Florin Roman, vicepreședintele PNL Alba – Simion Crețu, fostul președinte al PNL Alba Iulia – Gabriel Pleșa, purtătorul de cuvânt al aceleași organizații – Adrian Simion și, prin telefon, deputatul liberal Călin Potor.

Roman a mulțumit contracandidaților săi – Călin Potor și Adrian Simion – pentru competiția onorantă la care au participat împreună, dar și lui Gabriel Pleșa, pentru că a construit “cea mai puternică organizație municipală din județ, de după 1989”.

“Mă bazez enorm de mult pe deputatul Călin Potor, așa cum mă bazez pe Gabriel Pleșa și Adrian Simion și pe toți liberalii adevărați din Alba Iulia. Suntem o singură echipă după alegeri, mai unită și mai puternică!”, a spus Florin Roman.

Călin Potor a precizat la rândul său că a ținut în mod deosebit să participe la această conferință de presă, chiar și prin telefon.

“Locul meu este la Alba Iulia printre colegii liberali. Avem alegeri europarlamentare și prezidențiale și nu ne putem permite rezultate slabe. În acest sens, am discutat cu Florin, cum vom face să maximizăm rezultatele organizației.

Mă voi implica 180 % în activitatea și proiectele PNL Alba Iulia, pentru că ne pasă de cetățenii municipiului. Vor putea să vadă toți faptele care urmează acestor declarații, apoi vor fi convinși cu adevărat”, a declarat Călin Potor.

Florin Roman a anunțat cu această ocazie că nu va mai candida pentru un nou mandat de vicepreședinte al organizației județene a PNL Alba și îl va susține pentru această poziție pe Gabriel Pleșa.

“Pentru mine PNL este a doua rațiune pentru a trăi! Cred că am făcut lucrul cel mai înțelept. După 8 ani în care am condus PNL Alba Iulia, m-a retras și am lăsat locul unui liberal mai tânăr care poate să aducă mai multe rezultate pentru organizație. Îmi doresc să ajung și momentul în care să câștigăm Primăria și majoritatea în Consiliul Local Alba Iulia”, a declarat Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea