Rămâi conectat

Cultură Educație

În această seară: Julio Iglesias va concerta în Piaţa Victoriei din Târgu-Mureş. INTRARE LIBERĂ!

Alexandra Mates

Publicat

în

Renumitul cântăreţ spaniol, Julio Iglesias va concerta astăzi, 28 octombrie, în Piaţa Victoriei din Târgu Mureş, evenimentul urmând să aibă loc în cadrul Festivalului Vinului şi fiind primul concert cu intrare liberă susţinut de artist în România.

Dacă pe 24 şi 26 octombrie, fanii artistului au trebuit să scoată din buzunare sume cuprinse între 200 şi 500 de lei pentru a-l vedea la Sala Palatului din Bucureşti, de această dată îl pot vedea şi asculta live, GRATIS.
Concertul va avea loc în Piaţa Victoriei din Târgu – Mureş, de la ora 19.00, intrarea publicului în piaţă urmând să fie permisă de la ora 17.00.

Concertul a fost confirmat şi de site-ul personal al artistului, potrivit căruia concertul va începe la ora 19.00, iar accesul publicului va fi gratuit.

„Julio Iglesias este unul dintre cei mai iubiţi artişti internationali. Este cântăreţul în viaţă care are cele mai multe albume vândute. După dispariţia tragică a lui Michael Jackson, el a rămas regele neîncoronat al vânzărilor de albume din întreaga lume, este unul dintre cei mai iubiţi artişti ai planetei, este unul dintre cei mai romantici muzicieni, reprezintă o generaţie.”

Potrivit primarului din Târgu Mureş, costurile pentru concertul cântăreţului sunt acoperite din sponsorizări.

Aşadar, cei care doriţi şi îi iubiţi melodiile, încă mai aveţi timp să ajungeţi la concertul lui Julio Iglesias!!!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

FOTO | Skepsis, seară dedicată oficial orașului Alba Iulia și României la Festivalului Internațional de Teatru VILAMFEST, organizat la Viljandi, Estonia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Skepsis, seară dedicată oficial orașului Alba Iulia și României la Festivalului Internațional de Teatru VILAMFEST, organizat la Viljandi, Estonia Evenimentul a fost organizat în perioada 08.08.2024 – 12.08.2024 de către Seasaare Teater (Viljandi, Estonia), cu susținerea Primăriei orașului Viljandi, reunind grupuri și companii artistice din Lituania, Letonia, Estonia, Croația, Italia, Germania și România. În spiritul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea