Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

În 30-31 martie, Simpozion de Martirologie la Alba Iulia și la Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, în perioada 30-31 martie 2019, se va desfășura Simpozionul de Martirologie, ediția a VI-a, sub genericul „Elitele intelectuale în fața opresiunii comuniste”.

Evenimentul este organizat de către Arhiepiscopia Alba Iuliei și Muzeul Național al Unirii, în parteneriat cu Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, Fundația Aiud și Schitul „Înălțarea Sfintei Cruci” de la Aiud.

Simpozionul va debuta sâmbătă, 30 martie a.c., la ora 9:30, în Aula mare „Dumitru Stăniloae” a Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia și se va bucura de prezența mai multor invitați distinși din țară și din Republica Moldova, preocupați îndeaproape de cercetarea fenomenului martiric din închisorile comuniste și de cultivarea memoriei victimelor regimului comunist.

Evenimentul va continua duminică, 31 martie a.c., la Schitul „Înălțarea Sfintei Cruci” de la Aiud, prin oficierea Dumnezeieștii Liturghii a Sfântului Vasile cel Mare de către Părintele Arhiepiscop Irineu, alături de un sobor de preoți și diaconi.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Alba Iuliei


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Revoluție în climatizare: Membrane vegetale care înlocuiesc aerul condiționat fără impact negativ asupra mediului

Bera Larisa

Publicat

în

Revoluție în climatizare: Membrane vegetale care înlocuiesc aerul condiționat fără impact negativ asupra mediului A fost descoperită o nouă tehnologie care ar putea înlocui aerul condiționat și anume membrane de origine vegetală care se răcesc în contact cu soarele, fără a avea efecte adverse și protejând mediul. Citește și: Descoperiri remarcabile făcute în studiul plantelor: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea