Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

În 14 și 15 august, restricţii impuse pe autostrăzi şi drumuri naţionale intens circulate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone și 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, va fi interzisă marţi şi miercuri, pe Autostrăzile A1 şi A2, precum şi pe DN 7 şi DN39.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române marţi, 14 august, între orele 16.00 – 22.00 şi miercuri, 15 august, între orele 06.00 – 22.00, în zilele de Adormirea Maicii Domnului şi ziua anterioară, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă pe mai multe drumuri din ţară.

Astfel, vor fi restricţii pe Autostrada A2 Bucureşti (intersecţie cu Centura Bucureşti) – Fundulea – Lehliu (intersecţie cu DN3) – Feteşti (intersecţie cu DN3B) – Cernavodă (intersecţie cu DN3) – Murfatlar (intersecţie cu DN3) – pe ambele sensuri. Restricţia se aplică pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Pe DN7 Piteşti, de la ieşirea din municipiu – Râmnicu Vâlcea – Veştem (intersecţie cu DN1) – pe ambele sensuri se va circula cu restricţii de tonaj pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

De asemenea, pe DN39 Agigea (intersecţie cu DN 39A) – Mangalia (intrare municipiu) – pe ambele sensuri se se aplică restricţii pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Totodată marţi, până la ora 17.30, din cauza lucrărilor de colectare a nisipului din zona mediană, este restricţionată circulaţia autovehiculelor pe a doua bandă, la kilometrul 70 al Autostrăzii A1 pe sensul Bucureşti către Piteşti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea