Rămâi conectat

Ştirea zilei

I-a spart capul cu bâta de baseball

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 1 Galda de Jos, împreună cu lucrător din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, au fost sesizaţi prin 112 să intervină pentru aplanarea unui conflict spontan produs pe o stradă din localitatea Oiejdea din comuna Galda de Jos. Echipa deplasată la faţa locului a constatat că un bărbat de 61 de ani a fost agresat de N.A., de 25 de ani, din Oiejdea, victima fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Alba. A fost diagnosticat cu „fractură deschisă de tendon degetul 5, mâna dreaptă; TCC acut deschis, partea dreaptă; plagă delabrantă parietală stânga; plagă antebraţ stâng, fără ca viaţa să-i fie pusă în pericol”.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între cei doi a avut loc un conflict spontan, împrejurare în care bărbatul de 25 de ani i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu o bâtă de baseball. Şi după sosirea echipei de intervenţie tânărul a continuat să se manifeste agresiv având în continuare asupra sa bâta. Poliţiştii au fost nevoiţi să intervină în forţă şi să-l dezarmeze pe bătăuş. Faţă de N.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „portul fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, a obiectelor confecţionate pentru lovire”. Urmează ca, în funcţie de zilele de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor suferite de victimă, să se facă încadrarea juridică a faptei cu privire la agresiune. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU izbucnit la deșeuri menajere în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE FOTO | INCENDIU izbucnit la deșeuri menajere în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. Intervin pompierii Un incendiu a izbucnit, joi, 4 iulie, în jurul orei 18.00 la deșeuri menajere în Șanțurile Cetății din Alba Iulia Citește și: UPDATE FOTO | INCENDIU izbucnit la un lan de grâu în Coșlariu Nou. Intervin pompierii Detașamentul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea