Rămâi conectat

Curier Județean

Hoț din Zlatna prins de polițiști după ce a spart și furat din mai multe societăţi comerciale şi locuinţe din Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe un bărbat din Zlatna care este bănuit de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale şi locuinţe.

Potrivit IPJ Alba, “la data de 16 martie, poliţiştii Postului de Poliţie Bucium, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din Abrud, l-au identificat şi reţinut pe C.N., de 23 de ani, din Zlatna, cunoscut cu antecedente penal, care se pare că a comis furturi prin care a cauzat un prejudiciu de peste 15.000 de lei.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că în noaptea de 27/28.01.2015, a pătruns prin efracţie într-un magazin din localitatea Poieni, comuna Bucium şi a sustras bunuri alimentare şi sume de bani, cauzând un prejudiciu în valoare de 600 de lei.

În aceeaşi noapte a pătruns prin efracție într-o casă nelocuită din localitatea Ciuculeşti, comuna Bucium de unde a sustras produse electronice, scule electrice şi alte bunuri ce au fost evaluate de păgubit la suma de 9.800 lei.

Poliţiştii au stabilit de asemenea că la sfârşitul lunii ianuarie 2015, bărbatul a escaladat geamul unei case din localitatea Cerbu, comuna Bucium, cu intenţia de a sustrage bunuri însă negăsind bunuri de valoare, a părăsit locuinţa.

În cursul zilei de ieri, 17 martie a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul unei persoane din Abrud căreia C.N. i-ar fi vândut mai multe bunuri provenite din furt. Cu această ocazie s-a reuşit recuperarea tuturor bunurilor sustrase din locuinţa din Ciuculeşti.

Faţă de C.N. a fost luată măsura reţinerii, iar în cursul zilei de ieri, 17 martie a.c., a fost prezentat Judecătoriei Cîmpeni. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciilor cauzate prin faptele sale.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea