Rămâi conectat

Sport

Hidro Mecanica Șugag, lider în Liga 4

Dan HENEGAR

Publicat

în

Hidro Mecanica Șugag, lider în Liga 4

După două runde Hidro Mecanica Șugag este lider în Liga 4 de fotbal din Alba.
Formația din Șugag a obținut a doua victorie consecutivă din campionat pe sinteticul de la Baza Sportivă „Pielarul” din Sebeș, 5-1 cu CS Ocna Mureș. Golurile învingătorilor au fost marcate de Titianu – 2, Potopea, M. Neagu și Greapcă. Succesul a fost dedicat de întreg lotul, stafful tehnic și echipa managerială fundașului Ionu’ Rahovean Ionut (accidentat), căruia i s-a urat însănătoșire grabnică.
Industria Galda, și ea cu șase puncte acumulate, s-a impus cu 2-0 în jocul din deplasare cu Inter Unirea, ambele goluri fiind marcate în prima repriză. Mai întâi a punctat Puha, bară-gol direct din corner, pentru ca rezultatul final să fie stabilit de Grecu. Gazdele au evoluat în inferioritate numerică din prima parte a reprizei secunde, după eliminarea lui Onișor. Tot șase puncte are și Academia Șona, care a câștigat cu 3-1, în comuna Hopârta, în fața Viitorului Vama Seacă. Pentru învingători au punctat Abușan, Moșu și Macarie.
Scorul etapei s-a înregistrat la Galtiu: Viitorul Sântimbru – FC Micești 8-0. Marcatori au fost Ivașcu, Brânză și Moldovan – cu câte două goluri, Popescu și Epure. Diferențe foarte mari de scor s-au înregistrat în partidele de la Ciugud (Limbenii Limba – Fortuna Lunca Mureșului 0-7) și Ighiu. La Ighiu echipa locală Performanța a fost depășită cu 5-0 de Voința Stremț (marcatori C. Oltean, M. Cristea, Râșniță, D. Petruse, G. Oltean).
Victorie în deplasare și pentru Spicul Daia Română, 3-1 cu CS Zlatna.
Etapa viitoare (sâmbătă 7 septembrie): *ora 16.00: Energia Săsciori – Viitorul Vama Seacă; *ora 17.30: Industria Galda – Hidro Mecanica Șugag, Academia Șona – Inter Unirea, Fortuna Lunca Mureșului – Viitorul Sântimbru, CS Ocna Mureș – Performanța Ighiu, Spicul Daia Română – Limbenii Limba, Voința Stremț – CS Zlatna.
(L.V.D.)
foto: facebook Hidro Mecanica Șugag

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Furtună de goluri pe „Cetate”: Unirea – CSU 3-0

Dan HENEGAR

Publicat

în

Furtună de goluri pe „Cetate”: Unirea – CSU 3-0 Un meci de luptă, aproape total lipsit până atunci de faze de poartă, a avut un final furtunos: CSM Unirea Alba Iulia a depășit cu 3-0 (0-0), sâmbătă seară, pe Stadionul „Cetate”, pe CS Universitar din Alba Iulia, în derby-ul local și județean din prima etapă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea