Rămâi conectat

Ştirea zilei

Harta salariilor pe judeţe în septembrie 2018: Angajații din București, cele mai mari salarii nete. Situația în Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Angajaţii din Bucureşti au cele mai mari salarii din economie: cu un venit mediu de 3.467 de lei net în luna septembrie a acestui an, aceştia câştigă cu 29% mai mult decât angajaţii plătiţi cu salariul mediu pe economie şi cu 70% mai mult decât angajaţii din Suceava, care au cele mai mici salarii din România (de 2.039 de lei net).

În județul Alba, venitul mediu net a fost de 2.470 de lei, în creștere față de luna trecută cu 22%.„Diferenţele salariale din oraşele mari se micşorează de-a lungul timpului, pe măsură ce companiile sunt nevoite să crească salariile pentru a atrage candidaţi.

Dacă ne uităm la salariile pe judeţe în anul 2009, de exemplu, probabil că Timişul era peste Cluj ca nivel salarial, dar situaţia s-a schimbat pe fondul investiţiilor masive în centre de servicii şi în sectorul IT din Cluj“, a explicat Anca Puiu, consultant la compania de consultanţă în manage­ment şi executive search Korn Ferry.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | Parada portului popular la Festivalul Internațional de Folclor din Aiud: Participă ansambluri folclorice din 9 țări

Bera Larisa

Publicat

în

LIVE VIDEO | Parada portului popular la Festivalul Internațional de Folclor din Aiud: Participă ansambluri folclorice din 9 țări Festivalul Internațional de Folclor Aiud, a ajuns la cea de-a XII-a ediție, și se desfășoară în perioada 25- 28 iulie 2024. Municipiul Aiud este gazda a peste 300 de dansatori și interpreți, membri ai ansamblurilor folclorice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea