Rămâi conectat

Curier Județean

Grupul Skepsis va reprezenta România la Festivalul Internațional de Teatru Artsy Fartsy din Cehia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Skepsis01Grupul Skepsis va reprezenta Alba Iulia şi România la a II-a ediţie a Festivalului Interaţional de Teatru Artsy Fartsy (Cehia) organizat de Gt Hlinsko (O.N.G.), Centrul Cultural MKK Hlinekan şi de Primăria oraşului Hlinsko în perioada 20-25 iunie.

Artsy Fartsy este singurul festival de profil din Cehia, fiind menit să aducă culoare şi atmosferă cosmopolită oraşului Hlinsko prin reunirea unor grupuri artistice tinere şi studenţeşti din Europa şi de pe alte continente.

Festivalul catalizează spiritul creativ al teatrului şi artei de tineret, facilitând întâlnirea unor trupe diverse şi oferind posibilitatea unui veritabil schimb de experienţă interculturală. Pe lângă reprezentaţiile teatrale, tinerii participanţi vor participa la ateliere şi cursuri de dezvoltare personală.

Cu sprijinul Casei de Cultură a Studenţilor, Grupul Skepsis va prezenta luni, 23.06.2014 pe străzile oraşului Hlinsko în cadrul festivalului spectacolul Tatăl-Fantomă, în regia lui Viorel Cioflică –  un spectacol de stradă vesel şi atractiv, în genul Comedia dell Arte, bazat pe multă mişcare şi culoare, cu pasaje muzicale şi aspecte interactive.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea