Rămâi conectat

Politică Administrație

Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, a depus jurământul pentru cel de-al șaptelea mandat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, a depus jurământul pentru cel de-al șaptelea mandat

Gheorghe Damian a depus luni, 21 octombrie 2024, jurământul pentru funcția de primar al Ciugudului. Este cel de-al șaptelea mandat pentru edilul comunei care a atras cele mai multe fonduri europene din România.

Gheorghe Damian este în fruntea Ciugudului de 24 de ani, timp în care a reușit să atragă cele mai multe fonduri din România și să transforme fața localităților componente ale comunei.

”Cu emoție și cu respect pentru oamenii din comunitatea mea, am depus, astăzi, jurământul pentru funcția de primar al Comunei Ciugud. Încep oficial al șaptelea mandat de edil, însă emoțiile sunt la fel de mari ca atunci când am ajuns primar, la 32 de ani.

Sunt onorat de încrederea pe care cetățenii din satele comunei mi-o acordă de 24 de ani și mă bucur că împreună continuăm să scriem noi pagini din povestea Ciugudului.

Alături de mine și-a început activitatea o nouă echipă de consilieri locali. Unii sunt oameni cu vechime în deliberativul local, alții sunt oameni noi. Sunt sigur că toți vom face doar politica cetățenilor și vom munci cu credință în

Dumnezeu și cu dragoste pentru satul românesc. Îi felicit pe colegii mei din Consiliul Local și îi asigur de întreaga mea colaborare.

Am jurat cu toții că vom respecta Constituția și legile țării și vom face, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea noastră pentru binele locuitorilor din comuna Ciugud.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Gheorghe Damian pe pagina sa de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Cum motivează Curtea de Apel Alba Iulia INVALIDAREA candidaturii la Senatul României a lui Silviu Ponoran: ”Este lipsită de interes formularea cererii, știind că nu va putea ocupa funcția”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum motivează Curtea de Apel Alba Iulia INVALIDAREA candidaturii la Senatul României a lui Silviu Ponoran: ”Este lipsită de interes formularea cererii, știind că nu va putea ocupa funcția” În data de 20 octombrie 2024, candidatura lui Silviu Ponoran pentru Senat a fost INVALIDATĂ prin hotărâre definitivă de Curtea de Apel. Candidatura lui Ponoran la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea