Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gheorghe Crăciun, veteran al celui de-al Doilea Război Mondial, din Sebeș, a încetat din viață la venerabila vârstă de 100 de ani: ”Eroii nu mor niciodată”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gheorghe Crăciun, veteran al celui de-al Doilea Război Mondial, din Sebeș, a încetat din viață la venerabila vârstă de 100 de ani: ”Eroii nu mor niciodată”

Veteran al celui de-a Doilea Război Mondial, Crăciun Gheorghe, din Sebeș, a încetat din viață la sfârșitul săptămânii trecute la venerabila vârstă de 100 de ani.

Citește și: Mesaje de condoleanțe

Colonelul (rtr.) Gheorghe Crăciun s-a născut pe 20 aprilie 1924, la Sebeș. A fost încorporat la Centrul Teritorial Alba, în data de 18 octombrie 1943.

Instrucția de bază a făcut-o la Regimentul 10 Roșiori, iar ulterior a urmat Școala de Ofițeri de Rezervă Sibiu, între 1943-1945, la absolvire fiind avansat la gradul de sublocotenent în reverză în același regiment.

„Cumpătare în toate!” este crezul după care s-a ghidat în viață, a întâlnit vremuri grele, oameni mai mult decât ostili, dar a trăit mereu cu respectarea valorilor și tradițiilor românești!

Dumnezeu să-l aibă în pază în Oastea cerească!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bărbat din Roșia de Secaș, REȚINUT de polițiști după ce a aruncat țigară aprinsă, într-o căpiță de fân, la Bistra: A ars un grajd și mai multe căpițe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Roșia de Secaș, REȚINUT de polițiști după ce a aruncat țigară aprinsă, într-o căpiță de fân, la Bistra: A ars un grajd și mai multe căpițe Un bărbat din Roșia de Secaș, a fost REȚINUT de polițiști după ce a aruncat țigară aprinsă, într-o căpiță de fân, la Bistra. A ars un grajd […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea