Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Generozitate din bani publici! CJ Alba a alocat sume suplimentare în valoare de 300.000 de lei pentru handbal și baschet

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba a aprobat marți, în cadrul ședinței extraordinare, două proiecte de hotărâre prin care s-au alocat din bugetul propriu – suma de 200.000 de lei pentru suplimentarea cotizației la Asociația “Handbal Club Alba – Sebeș” pe anul 2014, respectiv – suma de 100.000 de lei sub formă de subvenție Clubului Sportiv “Universitatea Alba Iulia”.

Vointa Savini Due Sebes handbal 16Acești bani se adaugă cotizațiilor pe 2014, de câte 300.000 de lei din bugetul județului Alba, pentru cele două cluburi sportive.

În ceea ce privește clubul de handabal, aleșii județeni și-au motivat decizia prin faptul că “pentru anul 2014 s-a atins obiectivul principal al Asociației “Handbal Club Alba – Sebeș, clasarea pe locul 2 în Campionatul Republican de handabl feminin, Divizia A, seria B, dobândindu-se totodată dreptul de participare la turneul de calificare în Liga Națională Feminină de Handbal. De asemenea, analizând evoluția și performanța echipei pe parcusul întregului an competițional 2013-2014, este absolut necesar ca, pentru atingerea obiectivului stabilit, promovarea în Liga Națională, echipa să crească valoric, acest lucru fiind posibil prin transferul unor jucătoare de certă valoare din Liga Națională de Handabl, care să completeze valoric lotul echipei pentru anul competițional 2014-2015, precum și prin contractarea unui antrenor de valoare”.

Rezultatele Clubului Sportiv “Universitatea Alba Iulia” prin care se argumentează alocarea banilor de către CJ Alba se referă la participarea echipei de baschet “în Liga Națională de Baschet Feminin, unde obiectivul principal este câștigarea trofeului. Totodată, pe plan internațional, pentru al doilea an consecutiv, echipa de baschet a clubului participă în Liga Europei Centrale, unde lupta se va duce pentru păstrarea titlului la Alba Iulia”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea