Rămâi conectat

Curier Județean

Garda Apulum a participat la lansarea noii docu-drame ”Vremea Barbarilor”, la Palatul Bragadiru din București. Spectacolul de reenacment antic, deliciul celor prezenți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Emil Hostina si Catalin Stefanescu, gaza evenimentuluiGarda Apulum a participat joi, 1 septembrie 2016, la lansarea de către televiziunea factual numărul 1 din România HISTORY, a noii docu-dramei ”Vremea Barbarilor”. Evenimetul care a fost organizat la București, la Palatul Bragadiru, a avut ca invitat special pe actorul român Emil Hoștină, unul dintre actorii principali ai seriei.

În cadrul evenimentului organizat de HISTORY®, invitații au putut urmări în premieră al optulea și ultimul episod al serialului “Vremea barbarilor”, Distrugere, cel în care actorul Emil Hoștină joacă rolul hunului Attila. Gazda serii a fost Cătălin Ștefănescu, care l-a provocat pe Emil la o discuție despre serial.

Evenimentul a fost completat de un spectacol de reenactment antic susținut de Garda Apulum. Și de data aceasta prezentările de tehnică militară romană și luptele dintre gladiatori realizate de către renactorii albaiulieni au făcut deliciul celor prezenți.

De precizat că în cele opt episoade ale seriei, “Vremea barbarilor” spune povestea ridicării şi căderii Imperiului Roman din punctul de vedere al liderilor rebeli. Este o incursiune viscerală în inima revoltelor contra puterii absolute a Cezarilor. Romanii i-au numit pe oponenţii lor „barbari” – triburi percepute ca fiind dincolo de limitele civilizației, unde duceau o existență sălbatică și violentă. Cu toate acestea, „barbarii” s-au dovedit a fi bărbați și femei ce au purtat lupte magistrale, care ulterior au influenţat decisiv viitorul omenirii.

Premiera serialului are loc duminică, 4 septembrie, de la ora 21:00. Celelalte șapte episoade vor fi difuzate pe parcursul lunilor septembrie și octombrie, duminica, de la aceeași oră.

[nggallery id=2601]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea