Rămâi conectat

Monden-Clubbing

GALERIE FOTO: Distracţie şi bună dispoziţie pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe ai UAB, la petrecerea de BANCHET

Dragoş Suciu

Publicat

în

Banchet facultatea de Stiinte UAB53Studenţii din an terminal ai Facultăţii de Ştiinţe din Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au avut în această seară petrecerea de banchet. O petrecere de unde nimeni nu a avut voie să lipsească, fiind ultima până la susţinerea licenţei, şi ultima în calitate de colegi.

Petrecerea a început la ora 19.00, cu poze, o mică gustare, un pahar de şampanie, poveşti la masă şi a continuat cu un chef pe cinste cu dans şi voie bună, la care au participat şi profesorii. La sala de evenimente Esensey atmosfera a fost asigurată de Djay Rareş.

La banchet au fost prezenţi câteva sute de studenţi de la specializările contabilitate, finanţe bănci, economia comerţului, turismului şi serviciilor şi administrarea afacerilor. Studenţii de astăzi vor fi specialiştii de mâine, putem spune şi aşa, având în vedere că după absolvire şi examenul de licenţă îşi vor primi diploma, pentru care au muncit trei ani.

[nggallery id=1726]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Exorcism / Exorcism: Mântuirea Avanpremiera Regia: Joshua John Miller Cu: Russell Crowe, Sam Worthington, Samantha Mathis, Adam Goldberg, David Hyde Pierce Gen Film: Thriller Durată: 98 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea