Rămâi conectat

Curier Județean

”Gala Performerilor” cugireni: Primăria i-a premiat pe cei mai buni elevi – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Față de anii precedenți, administrația din Cugir a găsit un alt mod de a organiza la sfârșit de an, evenimentul dedicat exclusiv elevilor și profesorilor cu rezultate foarte bune la învățătură.

elevi Cugir25Dacă până acum ,,Gala Performerilor” s-a desfășurat la Casa orășenească de Cultură, anul acesta, locația aleasă pentru manifestarea de recunoștință a fost scena ridicată în apropierea Bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului” și a Bradului de Crăciun. Gala Performerilor de anul acesta a reunit 37 elevi care s-au clasat pe primele trei locuri la etapele naționale și județene ale clasicelor olimpiade școlare, alături de care s-au aflat 30 de cadre didactice care i-au îndrumat pentru obținerea acestor rezultate.

În prezența unui public destul de numeros, elevi și profesori au fost felicitați de primarul Adrian Teban și viceprimarul Horia Rotche. Ei au primit din partea Primăriei și a Consiliului local, premii în bani și dulciuri, diplome, precum și ,,Catalogul Performerilor”, o publicație realizată de către administrația locală din dorința de a consemna realizările acestor elevi deosebiți și ale face cunoscute comunității locale. Primarul Adrian Teban a ținut să-i felicite pe olimpici, precizând că în spatele acestor performanțe, nu se află doar inteligență, ci și multă muncă, multă ambiție și multă seriozitate. Edilul șef al urbei n-a uitat să amintească că astfel de performanțe nu se pot obține fără dascăli competenți care  să-i îndrume spre succes pe cei cu astfel de rezultate.

La final, primarul Adrian Teban a spus: ,,Vă felicit pe toți, elevi și profesori, în nume personal și în numele administrației locale, iar pentru că ne aflăm în preajma sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, urez tuturor locuitorilor orașului Sărbători fericite și  la mulți ani!”

(C.P.)

[nggallery id=1455]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea