Rămâi conectat

Societate

FOTO/VIDEO: Kult Tribal Kollective – demonstrație de virtuozitate în deschiderea ”Nopții Muzeelor” de la Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Parada ritmurilor tribale” a fost momentul care a unit cele două mari evenimente care s-au desfășurat în acest sfârșit de săptămână în Alba Iulia – Noaptea Muzeelor și Festivalul Alba Jazz.

Publicul prezent în fața muzeului a avut ocazia să asiste la demonstrația de virtuozitate a percuționiștilor Melak Cristian, Gilberto Acen Ortega, Cristi Dimitriu aka Crisdecuba, Alexandru Dan Andrei și Răzvan Sarlea, cărora li s-a alăturat și Laura Orian și care au alcătuit un mix de ritmuri afro-latin americane. Momentul s-a repetat de mai multe ori sâmbătă seara și a fost apreciat și îndelung aplaudat de spectatori.

Potrivit organizatorilor celor două evenimente, Kult Tribal Kollective este noul proiect al Kult Studio (KS), care înseamnă producții audio-video de excepție, nenumărate prezențe scenice ale artiștilor KS în concerte dedicate și festivaluri din țară și Europa, evenimente create integral pentru branduri importante, show-uri de muzică-coregrafie-imagine unice, explorări în lumea filmului, animație, teatru și flash-mob-uri dedicate. Producătorii KTK (Paul Sensor, Melak Cristian) se pot mândri cu o experiență muzicală vastă, ei fiind membri ai unor proiecte artistice internaționale precum Sensor, Mara & KSA (prezenți la Alba Jazz 2012) sau Drum Cafe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea