Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO| Accident mortal la ieșirea din Teiuș spre Aiud: Copil de 3 luni, decedat după o coliziune între un TIR și un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

accident01Două persoane au fost rănite și un minor a decedat, vineri după-amiaza, într-un accident rutier produs pe DN1, la ieșirea din Teiuș spre Aiud.

Din primele informații rezultă că este vorba despre o coliziune între un TIR și un autoturism. La fața locului au intervenit și echipaje ISU și SMURD.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, TIR-ul, înmatriculat în județul Hunedoara, se deplasa pe direcția  Aiud – Alba Iulia. Șoferul a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism marca Hyundai, înmatriculat în județul Călărași.

În urma impactului un copil de trei luni, aflat în autoturismul Hyundai, a decedat. Alte două persoane, aflate în aceeași mașină, un bărbat de 27 de ani, o tânără de 24 de ani au suferit vătămări corporale. Aceștia au fost transportați de echipajele de prim ajutor la spital.

 Șoferul TIR-ului, un tânăr de 29 de ani,  a fost de asemenea transportat la spital, pentru a i se recolta probe biologice.

UPDATE 1: IPJ Alba a informat la aproximativ o oră și 30 de minute de la producerea accidentului că, în urma leziunilor suferite, minorul a decedat.

Revenim cu amănunte.

[nggallery id=746]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea