Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO| Accident mortal la ieșirea din Teiuș spre Aiud: Copil de 3 luni, decedat după o coliziune între un TIR și un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident01Două persoane au fost rănite și un minor a decedat, vineri după-amiaza, într-un accident rutier produs pe DN1, la ieșirea din Teiuș spre Aiud.

Din primele informații rezultă că este vorba despre o coliziune între un TIR și un autoturism. La fața locului au intervenit și echipaje ISU și SMURD.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, TIR-ul, înmatriculat în județul Hunedoara, se deplasa pe direcția  Aiud – Alba Iulia. Șoferul a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism marca Hyundai, înmatriculat în județul Călărași.

În urma impactului un copil de trei luni, aflat în autoturismul Hyundai, a decedat. Alte două persoane, aflate în aceeași mașină, un bărbat de 27 de ani, o tânără de 24 de ani au suferit vătămări corporale. Aceștia au fost transportați de echipajele de prim ajutor la spital.

 Șoferul TIR-ului, un tânăr de 29 de ani,  a fost de asemenea transportat la spital, pentru a i se recolta probe biologice.

UPDATE 1: IPJ Alba a informat la aproximativ o oră și 30 de minute de la producerea accidentului că, în urma leziunilor suferite, minorul a decedat.

Revenim cu amănunte.

[nggallery id=746]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea