Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Ziua Pământului sărbătorită autentic la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

De ziua planetei Pământ, preșcolarii grădiniței au avut parte de o surpriză, mai exact o muncă în echipă în folosul naturii. Organizatorii activității, colectivul Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 16 cu sprijinul doamnei director Crinela Colceriu și al Consilierului Local Dana Nanu au pus la dispoziția preșcolarilor flori și var pentru a înfrumuseța locul de joacă din curtea grădiniței.

Preșcolarii echipați cu tricouri verzi, în semn de prețuire pentru natură, au plantat flori și au văruit copacii din locul de joacă. Această activitate extracurriculară marchează importanța mediului înconjurător și învățarea protejării lui, încă de la vârsta preșcolară.

„A fost cea mai frumoasă zi!” a spus entuziasmat un preșcolar, care era nerăbdător să învețe să planteze și să îngrijească copacii. Astfel de activități au un interes ridicat asupra preșcolarilor pentru că doar pe baza acestor activități de tip practic-gospodăresc, ei își pot însuși deprinderi și priceperi practice, utile în viața de adult.

La finalul activității preșcolarii au fost recompensați cu câte un balon verde și ceva dulce din partea organizatorilor activității.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea