Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Zăpada din belşug la munte. Pârtiile de la Vârtop, Arieșeni luate cu asalt de turiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zăpadă din belșug la Arieșeni. Pârtiile de la Vârtop sunt pline de turiștii și de iubitorii sporturilor de iarnă, care profită din plin de condițiile favorabile pentru a schia, a se da cu sania sau de o simpla plimbare în natură.

Chiar dacă zăpada a adus şi necazuri în multe zone din ţară – mai ales în trafic – sunt şi oameni care au profitat din belşug de stratul alb.

Vorbim despre turiştii care au ajuns zilele acestea în staţiunile de munte din Alba. Pe pârtiile de la Vârtop a domnit, aşadar, veselia. Fericiţi sunt însă şi proprietarii de pensiuni care profită de  valul mare de oaspeţi.

Stațiunea Arieșeni arată ca un furnicar. A fost plin de oameni încântaţi de peisajul veritabil de iarnă. Unii chiar s-au comportat ca nişte copii şi s-au bucurat fără rezerve de stratul generos de zăpadă.

[nggallery id=6672]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește” Într-o recentă apariție la Radio Unirea FM, Claudiu Petruț, tânărul din Alba cunoscut pentru gesturile sale de caritate, a vorbit despre proiectul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea