Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3-0, în Divizia A1, cu Daria Ocenic titulară în ultimul set

Dan HENEGAR

Publicat

în

La a 3-a partidă consecutivă disputată în „Alba Blaj” Arena, Volei Alba Blaj a învins Știința Bacău, scor 3-0 (25-17, 25-14, 25-14), într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Venită după decepția din grupele Ligii Campionilor, surpriza neplăcută cu Prometey Dnipro, 2-3 în fața fanilor, echipa din „Mica Romă” a câștigat lejer în 58 de minute în fața formației ce a înregistrat eșecuri pe linie și nu a luat niciun set în actuala stagiune.

În distribuția gazdelor a evoluat din nou talentata Daria Ocenic (care săptămâna trecută a debutat pe prima scenă), voleibalista de 14 ani și 4 luni fiind titulară în al 3-lea set, când a reușit două puncte.

Marți este joc în Franța, cu Volero Le Cannet, în Liga Campionilor, iar etapa viitoare , partidă acasă cu CSM Lugoj.

Volei Alba Blaj: Katarina Jović – 13 puncte, Raisa Ioan – 6, Jovana Kocić – 7, Iarina Axinte – 3, Anneclaire Ter Brugge – 9, Paula Partnoi – 9, Andra Cojocaru (l), au mai intrat Daria Ocenic – două, Lea Deak, Isidora Kockarević – unul. Antrenor Stevan Ljubičic.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea