Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – FC Argeș Pitești 3-0 | Campioana, victorie facilă la primul meci în Sala „Timotei Cipariu”

Dan HENEGAR

Publicat

în

La primul meci din actuala ediție în Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj, campioana României, a învins fără emoții pe FC Argeș Pitești, scor 3-0 (25-13, 25-17, 25-18).

O confruntare fără istoric, terminată în 62 de minute, în care s-au consemnat debuturile în tabăra gazdelor a două jucătoare, Bianka Busa și Kirsten Knip. Antrenorul Darko Zakoc a folosit o formulă experimentală, profitând de dificultatea scăzută a confruntării.

Este a doua victorie repurtată în acest sezon de formația din „Mica Romă”, în meciul contând pentru etapa a 3-a a Diviziei A1, care reprezintă revenirea după 5 luni în fața fanilor blăjeni. În runda următoare, deținătoarea titlului va juca în deplasare, sâmbătă, 26 octombrie, cu o altă nou-promovată, CSM Medgidia.

Volei Alba Blaj: Aleksandra Cirović două puncte – Ramona Rus, Maja Aleksić 14 p, Ioana Baciu (cpt.) – 11 p, Bianka Buša 3p, Nađa Ninković 4 p- Kirsten Knip (libero); au mai jucat Francesca Alupei – un punct, Sanja Gommans 4 p, Femke Stoltenborg, Noemi Oiwoh 2 p, Sanja Gamma 6p și Ștefania Cheluță – un punct

Sursa: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo

Dan HENEGAR

Publicat

în

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo Mijlocașul central Andrei Mărginean (23 de ani), originar din Zlatna este noul fotbalist al prim-divizionarei Dinamo București.  Andrei Mărginean aparține de clubul italian Sassuolo și va juca în sezonul 2024-2025 pentru Dinamo. Potrivit gsp.ro, „câinii” au si o opțiune de transfer definitiv. Aceasta poate ajunge la un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea