Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. ”VINo să încălzești un suflet”: Acțiune caritabilă organizată de ONG-ul LEO Fortress Alba Iulia pentru Daria, o fetiță cu tetrapareză spastică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, clubul LEO Alba Iulia Fortress desfășoară acţiunea devenită deja o tradiţie în cadrul clubului, „VINo să încălzeşti un suflet!”.

În fiecare an, toți românii, pe data de 1 Decembrie, animați de spiritul patriotic, își unesc gândurile, speranțele și sufletele comemorând Marea Unire de la Alba Iulia și sărbătoresc cu mic, cu mare, Ziua Națională a României. Cu ocazia acestei sărbători naționale, clubul de voluntariat non-guvernamental Leo Fortress Alba Iulia, care are ca scop susținerea unei cauze nobile, a organizat un stand cu vin fiert, ceai cald și cafea, situat în cadrul Cetății Alba Carolina, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor.

Membrii clubului au amplasat un cort în fața Casei de Cultură a Sindicatelor, unde îi vor aștepta atât pe locuitorii orașului nostru, cât și pe turiștii care serbează Marea Unire în Alba Iulia, să servească un pahar de vin fiert, ceai, cafea sau ciocolată caldă, acest lucru fiind posibil în schimbul unei donații.

Banii strânși din donațiile oferite se vor îndrepta înspre un caz umanitar din orașul nostru. Mai exact înspre Daria, o fetiță care suferă de tetrapareză spastică, boală care a apărut la naştere. Micuța în vârstă de 6 ani a venit pe lume la 8 luni din cauza unei insuficienţe placentare, iar imediat după naștere fetita prezenta hipoxie, leucomalacie periventriculara, tulburări centrale de coordonare.

Voluntarii vă așteaptă cu brațele deschise la standul lor pentru a transforma în realitate visul acestui tânăr suflet de a avea o viață normală și plină de bucurie!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

MÂINE | Poppy’s Playground, un nou spațiu de joacă, creat de la zero de Fundația TRANSAVIA, va fi inaugurat la Micești: Mascote și multe surprize pentru cei mici, la deschidere

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE | Poppy’s Playground, un nou spațiu de joacă, creat de la zero de Fundația TRANSAVIA, va fi inaugurat la Micești: Mascote și multe surprize pentru cei mici, la deschidere Un nou loc de joacă va fi inaugurat joi, 8 august 2024, în Micești, Alba, inițiat și creat cu dragoste de Fundația TRANSAVIA. Proiectul urmărește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea