Rămâi conectat

Curier Județean

Foto: Vinerea – Cugir Program cultural artistic dedicat apropiatelor sărbători pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sub genericul „Hristos a Înviat”, la Școala Gimnazială Vinerea – Cugir a avut loc ieri, 22 aprilie, o emoționantă activitate cultural – artistică dedicată apropitelor sărbători pascale. În cadrul manifestării au fost expuse lucrările cercului de pictură religioasă Augustin Bena, obiectivul principal fiind acela de a face cunoscute micilor iconari din Vinerea si celorlalti elevi invitati, simbolurile sarbatorilor de Paște si a le transmite respectul si recunoasterea acestora.

Citește și: Mesaje de Paste fericit. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

spectacol vinerea007Organizatorii au fost: Cercul de Pictură Religioasa „Augustin Bena (indrumator prof. Daniela Turlea), în parteneriat cu Scoala Gimnazială Nr. 3 Cugir si „Ioan Mihu” Vinerea, Biserica Sf. Apostoli Petru si Pavel din Vinerea, Asociatia „Campul Painii” – Vinerea.

Invitatul manifestării a fost grupul ,,Anotimpuri”, aflat sub indrumarea profesoarei Luminita Cebotari si a preotului Adrian Cebotari, care a creat o atmosferă de sărbătoare prin melodiile deosebit de frumoase acompaniate de instrumentistii: Darius Birăesc, Sașa Cebotari, Adrian Ghișa și Andreas Schadi, cu participarea membrilor grupului: Daria Birăesc, Mianda Heroiu, Ioana Teban, Adna Grațiana Heroiu, Ioana Enescu, Roxana Chiorean. (C.P.)

[nggallery id=2013]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe o stradă din Aiud: Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe o stradă din Aiud: Intervin pompierii Un incediu de vegetație uscată a izbucnit vineri seara, în jurul orei 20.25 pe strada Tudor Vladimirescu din Aiud. Citește și: UPDATE FOTO | INCENDIU de vegetație uscată în zona km 310 al autostrăzii A1: Intervin pompierii din Sebeș Detasamentul de pompieri Aiud intervine […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea