Rămâi conectat

Curier Județean

Foto: Vinerea – Cugir Program cultural artistic dedicat apropiatelor sărbători pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sub genericul „Hristos a Înviat”, la Școala Gimnazială Vinerea – Cugir a avut loc ieri, 22 aprilie, o emoționantă activitate cultural – artistică dedicată apropitelor sărbători pascale. În cadrul manifestării au fost expuse lucrările cercului de pictură religioasă Augustin Bena, obiectivul principal fiind acela de a face cunoscute micilor iconari din Vinerea si celorlalti elevi invitati, simbolurile sarbatorilor de Paște si a le transmite respectul si recunoasterea acestora.

Citește și: Mesaje de Paste fericit. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

spectacol vinerea007Organizatorii au fost: Cercul de Pictură Religioasa „Augustin Bena (indrumator prof. Daniela Turlea), în parteneriat cu Scoala Gimnazială Nr. 3 Cugir si „Ioan Mihu” Vinerea, Biserica Sf. Apostoli Petru si Pavel din Vinerea, Asociatia „Campul Painii” – Vinerea.

Invitatul manifestării a fost grupul ,,Anotimpuri”, aflat sub indrumarea profesoarei Luminita Cebotari si a preotului Adrian Cebotari, care a creat o atmosferă de sărbătoare prin melodiile deosebit de frumoase acompaniate de instrumentistii: Darius Birăesc, Sașa Cebotari, Adrian Ghișa și Andreas Schadi, cu participarea membrilor grupului: Daria Birăesc, Mianda Heroiu, Ioana Teban, Adna Grațiana Heroiu, Ioana Enescu, Roxana Chiorean. (C.P.)

[nggallery id=2013]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea