Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Vijelii și vânt puternic la Arieșeni. Copacii doborâți au blocat DN75 și au distrus gardul unei cabane

Dragoş Suciu

Publicat

în

Mai mulți copaci au fost doborâți, sâmbătă, la Arieșeni, de vântul puternic, blocând parțial DN75 și avariind gardurile unor imobile.

Exif_JPEG_420

Persoane din Arieșeni au transmis ziarului ”Unirea” că vijelia a creat pagube materiale și a smuls mai mulți brazi din rădăcini.

Incidentele au fost confirmate de primarul comunei Arieșeni, Vasile Marin Jurj, care a spus că momentan nu există drumuri închise, iar un copac căzut pe DN 75 a fost ridicat de reprezentanții Drumurilor Naționale.

Un brad smuls din rădăcini a rupt gardul unei cabane.

”Nu au fost probleme mari, iar fenomenele meteorologice nu au încurcat turismul”, a spus Vasile Marin Jurj.

El a mai spus că ieri a plouat, iar astăzi (n.a. duminică) ninge, pârtiile fiind pregătite pentru schi.

Administrația Națională de Meteorologie a semnalat intensificări ale vântului, în toată țara, și ninsori viscolite la munte.

Până luni la ora 17.00, în zonele montane va ninge, izolat se vor cumula cantităţi de precipitaţii ce vor depăşi 15 l/mp şi vor fi perioade în care vântul va sufla tare, cu viteze de peste 70…80 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

Intensificări ale vântului se vor semnala temporar şi în celelalte regiuni, dar la cote mai reduse (50…55 km/h), iar în Maramureş, local în Transilvania şi Crişana, precum şi, trecător, în nordul Moldovei, precipitaţiile vor fi mixte.

[nggallery id=1568]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Se oferă recompensă pentru informații care duc la găsirea ei. Yukanna este o cățelusă Golden Retriever, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea