FOTO-VIDEO| Vila Elisabeta din Alba Iulia, modernizată de la A la Z, rămâne o oază de liniște și relaxare, dar și un loc pentru distracție și socializare
Una dintre cele mai cunoscute unități de cazare din municipiul Alba Iulia, Vila Elisabeta, a trecut, recent, printr-un proces de modernizare de la A la Z și își așteaptă clienții cu o altă înfățișare.
Vila Elisabeta rămâne în continuare o oază de liniște, la marginea municipiului Alba Iulia, dar și un loc de distracție și socializare, clienții având la dispoziție piscină exterioară, o sală de gimnastică dotată corespunzător, dar și restaurante cu mâncare ca la mama acasă, respectiv spații pentru evenimente, nunți, botezuri, petreceri etc.
Reabilitarea a durat câteva luni, dar efortul a meritat, iar cele trei stele de la intrare sunt mai strălucitoare ca niciodată. S-au modernizat bucătăria, recepția, saloanele, fiecare cameră și baie, dar și spațiile de relaxare. Deși se numește ”Vila” Elisabeta, unitatea este un mic hotel, pentru că dispune de 61 de locuri de cazare în camere spaţioase şi confortabile, cu paturi single sau matrimoniale.
Clienții se pot răcori în zilele caniculare la o piscină doar pentru ei, care are din acest an circuit închis. Piscina se află în vecinătatea unui parc verde și a unei terase exterioare de 30 de locuri, clienții beneficiind și de șezlonguri și umbrele.
Vila Elisabeta rămâne locul ideal și pentru cei care doresc să organizeze întâlniri de afaceri, întruniri, ședințe, seminarii de vânzări, cursuri de formare și leadership sau team-bildinguri, de până la 80 de persoane, pentru că sala de conferințe este dotată cu videoproiector, ecran proiecție, flipchart, internet și alte servicii.
Vila Elisabeta dispune în continuare de o sală rustică pentru nunți, botezuri, petreceri și alte evenimente festive, însă în viitorul apropiat se va termina și noua sala de evenimente, care este foarte modernă și elegantă, aceasta dispunând de aproape 400 de locuri.
Vila Elisabeta a fost construită în anul 2003 și este o unitate turistică de trei stele, ideal amplasată, într-o zonă rezidenţială liniştită, în partea de nord a orașului Alba Iulia, la doar 105 kilometri de Aeroportul International Cluj-Napoca respectiv 70 km de Aeroportul International Sibiu.
Este situata la o distanta de 1,5 kilometri față de cea mai mare cetate de tip vauban din sud-estul Europei și poate fi un punct de plecare spre diverse obiective turistice:
– Salina Turda 72 km
– Transalpina Rânca – 133 km
– Mănăstirea Râmeț și Cheile Râmețului 37 km
– Parcul De aventura Alba Iulia 3,3 km
– Arieșeni 119 km
– Casa memoriala Lucian Blaga 14 km
restaurant/terasa
Datorită condițiilor de cazare, ospitalității și numelui pe care și l-a creat, aici s-au cazat, de-a lungul timpului, cunoscuți oameni de afaceri și nume importante din lumea fotbalului, showbiz-ului, cât și politicieni.
[nggallery id=2475]
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi”
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi” Cristian Păun, profesor universitar în cadrul Academiei de Studii Economice București, originar din județul Alba, revine în atenția publicului cu un nou avertisment, de această dată cu privire la reforma sistemului monetar actual […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 5 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 7 ore
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii