Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Un avion MApN SPARTAN participă la localizarea și lichidarea incendiului din zona Buceș-Vulcan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un avion MApN SPARTAN participă la localizarea și lichidarea incendiului din zona Buceș-Vulcan, la care participă și pompieri din Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din dispozitia secretarului de stat sef al DSU, dr. Raed Arafat, pentru localizarea si lichidarea incendiului a fost trimis în zona un avion MApN SPARTAN.

YouTube video

Pentru coordonarea actiunilor de interventie din teren s-a deplasat la fata locului prefectul jud. Alba, dl. Danut Emil Halalai și prim adj insp.sef, lt.col Costea Ovidiu.

Reamintim că pompierii din Alba au intervenit miercuri, 23 octombrie, la limita cu județul Hunedoara, pentru stingerea unui incendiu de pădure/litieră în munții Vulcan, zona Buceș.

https://www.youtube.com/watch?v=9guAQFtDNV8&feature=youtu.be

Începând cu ora 08.00, ISU Alba intervine cu 1 ofiter, 11 subofiteri, 2 autospeciale de interventie cu capacitate marita de trecere (IVECO) împreună cu Ocol Silvic Abrud, SVSU Abrud și SVSU Ciuruleasa pt. stingerea unui incendiu de pădure/litieră in munții Vulcan (zona Buceș-Vulcan).

Incendiul a izbucnit pe teritoriul judetului Hunedoara in cursul zilei de ieri iar in prezent se actioneaza cu forte de la ISU Hunedoara in jud Hunedoara si cu fortele mai sus amintite in jud. Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale Trei șoferi băuți și fără permis de conducere au fost depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba. S-au ales cu dosare penale. Potrivit IPJ Alba, la data de 4 mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea