// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO. Tânăr din Stremț, acuzat că a omorât în Italia cu scopul de a jefui, reținut de polițiștii din Alba

Un bărbat din județul Alba, urmărit internațional, a fost reținut, joi, fiind acuzat că a omorât o persoană în vârstă, pe stradă, în Italia, cu scopul de a-i fura mai multe bunuri. Infracțiunile s-au produs aproape de locuința victimei, iar acuzatul a fost ajutat de alte două persoane.

Potrivit unui comunicat de presă trimis, joi, de Poliția Alba, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru începerea procedurilor de confirmare a mandatului european de arestare.

”Un bărbat din Stremț, județul Alba, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunii de omor, a fost depistat de poliţiştii din Alba, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române”, potrivit Poliției Alba.

Potrivit unor surse judiciare, victima avea 64 de ani, iar infracțiunile au fost comise în apropierea locuinței sale. Acuzații i-au furat mai mule bunuri. Bărbatul prins are 28 de ani.

”Pe numele lui, autorităţile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de omor, faptă ce ar fi fost săvârşită împreună cu alte persoane, în cursul lunii mai 2018”, potrivit Poliției Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO, VIDEO. Tânăr din Stremț, acuzat că a omorât în Italia cu scopul de a jefui, reținut de polițiștii din Alba

  1. unul 02.08.2018 la 19:53

    Academia Romana, va trebui sa schimbe regulile de declinare, ca un secretar de stat nu poate gresii, este pus de PSD, pe baza “copetentei profesionale, morale si intelectuale”! Mai nou trebuie sa declinam, “Un tricou, doua tricoaie”!