Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Tânăr din Stremț, acuzat că a omorât în Italia cu scopul de a jefui, reținut de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din județul Alba, urmărit internațional, a fost reținut, joi, fiind acuzat că a omorât o persoană în vârstă, pe stradă, în Italia, cu scopul de a-i fura mai multe bunuri. Infracțiunile s-au produs aproape de locuința victimei, iar acuzatul a fost ajutat de alte două persoane.

Potrivit unui comunicat de presă trimis, joi, de Poliția Alba, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru începerea procedurilor de confirmare a mandatului european de arestare.

”Un bărbat din Stremț, județul Alba, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunii de omor, a fost depistat de poliţiştii din Alba, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române”, potrivit Poliției Alba.

Potrivit unor surse judiciare, victima avea 64 de ani, iar infracțiunile au fost comise în apropierea locuinței sale. Acuzații i-au furat mai mule bunuri. Bărbatul prins are 28 de ani.

”Pe numele lui, autorităţile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de omor, faptă ce ar fi fost săvârşită împreună cu alte persoane, în cursul lunii mai 2018”, potrivit Poliției Alba.

YouTube video

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea