Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO/VIDEO| ȘTIREA TA: Copiii de grădiniță ciulesc urechile la poveștile educative. O activitate interesantă desfășurată de Grădinița nr. 9 din Alba Iulia

Adela Spătar

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

O activitate care stârnește la maxim curiozitatea celor mici, a fost desfășurată astăzi de Grădinița P. P., nr. 9 din Alba Iulia. Aceștia au ascultat cu atenție povestea Omida Mâncăcioasă.

La Grădinița cu Program Prelungit, numărul 9, din Alba Iulia , copiii au ciulit urechile la povestea spusă de o elevă pe nume Szekely Nagy Ivett. În curtea grădiniței, șezând pe iarbă lângă un copac, cei 20 de copilași ascultau curioși povestea Omida Mâncăcioasă, citită dintr-o carte cu multă dragoste de către fetița mai mare, aflată în clasa a III-a. Micii îngerași, priveau cu interes imaginile colorate ale cărții care ilustrau transformarea omizii mâncăcioase, într-un minunat fluture.

https://www.youtube.com/watch?v=qe-jp7h-Fjg

Încurajarea acestor activități de către părinți și educatori este esențială în dezvoltarea capacității de concentrare, capacității emoționale și morale a copiilor, dar nu numai. Prin povești, aceștia pot învăța lucruri utile, informații de cultură generală sau de comportament. Într-o lume dominată de tehnologie, este important ca procesul de educare-învățare să se axeze și pe o ascultare activă, într-un cadru natural, pe interacțiunea dintre copii, având în vedere că de la vârste fragede aceștia sunt mult prea familiarizați cu jocurile și poveștile din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii Noaptea Cercetătorilor Europeni se organiează anul acesta în 400 de orașe din 25 de țări europene, printre care și Alba Iulia. Vineri, 27 septembrie 2024, participanții la eveniment se pot bucura de lumea fascinantă a științei prin experimente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea