Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| „RĂSPLATA” primită de oamenii prinși în Alba Iulia, aruncând gunoaiele pe stradă, de către camerele de supraveghere: Cât de mari au fost AMENZILE date

Ziarul Unirea

Publicat

în

„RĂSPLATA” primită de oamenii prinși în Alba Iulia, aruncând gunoaiele pe stradă, de către camerele de supraveghere: Cât de mari au fost AMENZILE date

Primele amenzi date cu ajutorul camerelor de supraveghere, persoanelor care aruncă gunoaiele în mod necorespunzător pe străzile din oraș, au fost anunțate de viceprimarul orașului, Emil Popescu.

„Nu permit ca Alba Iulia să fie „lada de gunoi” a celor care nu respectă legea. Au fost aplicate primele amenzi pentru cei prinși cu ajutorul camerelor de supraveghere!

Primăria Municipiului Alba Iulia a dat în folosință, începând cu data de 23 iunie, primele 5 module pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Acestea sunt amplasate în centrul orașului iar locatarii din zonă au acces la ele prin intermediul unor cartele.

Din păcate, există situații în care legea nu este respectată. Cu ajutorul unor imagini obținute de pe camerele de supraveghere, am identificat reprezentanți ai două societăți comerciale care au aruncat gunoi lângă modulele de colectare a deșeurilor, proaspăt instalate. Total ilegal, total împotriva bunului simț! Cei vinovați au fost identificați iar firmele pentru care lucrează au fost amendate, fiecare, cu câte 2500 de lei. Amendă maximă, toleranță zero!

YouTube video

În calitate de viceprimar, îi somez public pe cei care comit astfel de fapte să trateze Alba Iulia și albaiulienii de bună-credință cu respectul cuvenit. De asemenea, fac un apel către reprezentanții societăților comerciale de a încheia contracte cu operatorul de salubritate și de a solicita pubele în care să își depoziteze deșeurile.

Albaiulienilor care au respect pentru lege și orașul în care trăim, le mulțumesc.

Celor care nu fac asta le promit un singur lucru: că vor răspunde pentru faptele lor!”, a scris viceprimarul Emil Popescu, pe pagina sa de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare În APRILIE 2024, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent, sosirile în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare au înregistrat scadere cu 1673 sosiri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea