Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO VIDEO| Pe lotul 1 de mobilitate din municipiul Alba Iulia se lucrează și după căderea serii

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Pe lotul 1 de mobilitate din municipiul Alba Iulia se lucrează și după căderea serii

Pe lotul 1 de mobilitate urbană din municipiul Alba Iulia, utilajele firmei Elis Pavaje lucrează și după căderea serii la compactare.

„Deocamdată, din cauza temperaturilor scăzute, doar se compactează până seara, însă de îndată ce temperaturile o vor permite, din primăvară, se va crește ritmul și se va lucra de dimineața până seara”, a declarat pentru ziarulunirea.ro Cristian Panea, directorul Elis Pavaje.

YouTube video

Lucrările la primul proiect de mobilitate urbană din Alba Iulia pe tronsonul care cuprinde străzile Regimentul V Vânători, bulevardul Ferdinand și Ion I.C. Brătianu au început încă din noiembrie anul trecut.

Acest prim proiect de mobilitate continuă de acum cu al doilea tronson care cuprinde străzile Ardealului, Tudor Vladimirescu, Turnătoriei si Cabanei. În final se vor reabilita 11,40 km de infrastructură pietonală, 6,549 km existenți de infrastructură de transport public, se vor crea 8,910 km de benzi dedicate transportului public, se vor amenaja 6,525 km de piste pentru bicicliști, se vor moderniza 24 stații de autobuz și se vor planta în jur de 600 arbori și arbuști.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ITM ALBA: Amenzi de 46.500 de lei, dintre care două pentru muncă „la negru” și 15 avertismente în perioada 7-11 octombrie 2024. Ce alte nereguli au depistat inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

ITM ALBA: Amenzi de 46.500 de lei, dintre care două pentru muncă „la negru” și 15 avertismente în perioada 7-11 octombrie 2024. Ce alte nereguli au depistat inspectorii Inspectorii ITM Alba au depistat două persoane fără forme legale de angajare, în urma controalelor din ultima săptămână. Au fost aplicate amenzi în valoare de 46.500 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea