Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO-VIDEO: “Oraşul Mirilor”, o nuntă reuşită se pregăteşte din timp.Tendinţele în materie de nunţi, dezvăluite viitorilor miri, la târgul de la Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 10-12 martie viitorii însurăţei sunt aşteptaţi  la cea de-a IX-a editie a celui mai mare târg de nunţi din judeţ, „Oraşul Mirilor”, la Alba Mall !

Nebunia organizării unei nunţi poate să fie copleşitoare pentru multe cupluri. Pentru a le veni în ajutor, expozanţii s-au adunat la primul târg de profil din acest an, “Oraşul Mirilor” la Alba Mall. Un eveniment „obligatoriu” pentru viitorii însurăţei, mai ales că noutăţile prezentate ţin de tot ce au nevoie pentru organizarea unei nunţi de vis.

 Vedeta incontestabilă a oricărei nunţi este, fără discuţie, mireasa. Adevăraţi profesionişti când vine vorba de rochii care ies în evidenţă, specialiştii le explică viitoarelor mirese cum trebuie să îşi aleagă o rochie de mireasă. Chiar dacă mireasa este vedeta evenimentului şi ţinuta mirelui trebuie să fie pe măsură.

Povestea Târgului de nunţi “ Oraşul Mirilor” a început în anul 2009. Sub sloganul Primul pas către o nuntă perfectă, Alba Mall si-a dorit să transforme târgul într-un adevărat spectacol de eleganţă şi stil în materie de nunţi, locaţia inedită şi traficul intens specific unui centru comercial asigurând dinamica şi succesul acestui spectacol. De asemenea, un scop important în demersurile noastre a fost acela de a-i găzdui pe perioada târgului pe cei mai buni în domeniu din ţară. Şi aşa a şi fost!

“Oraşul Mirilor- Alba Mall” a găzduit la fiecare ediţie un adevărat spectacol dedicat nunţilor, actorii principali fiind firme din toate colţurile ţării cât şi din Alba Iulia, prezentând cele mai frumoase şi inedite oferte pentru clienţii noştri. Putem spune că ne numărăm printre cele mai importante târguri de nunţi din zona noastră, atât din punctul de vedere al numărului de expozanţi cât şi al importanţei brandurilor prezente.

[nggallery id=3560]

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 06.05.2024-12.05.2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 06.05.2024-12.05.2024 Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Alba anunță întreruperea în alimentarea cu energie electrică, în mai multe localități, în intervalul 6-12 mai 2024. Intreruperile programate pentru intervalul 06.05.2024-12.05.2024 Nr. crt. Data întreruperii Localitatea/Adresa Intervalul orar 1 09/05/2024 MIRASLAU, Sat principala PARTIAL 09.00-16.00 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea