Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO/ VIDEO: Marşul bucuriei la Cugir, după alegeri

Ziarul Unirea

Publicat

în

mars cugirPeste 300 de persoane s-au strâns, luni, pe esplanada din faţa Casei de Cultură a oraşului Cugir pentru a porni într-un marş al bucuriei, dedicat victoriei lui Klaus Iohannis, candidatul dreptei la prezidenţiale.

La manifestare au participat reprezentanţi locali ai ACL, cei doi copresedinti Adrian Teban si Radu Rosian, dar si reprezentanti ai ACL Alba, Ion Dumitrel şi deputatul liberal Dan Simedru. Manifestantii au marsaluit pe strazile Cugirului avand in fata  fanfara din Petreşti dar şi reprezentanti ai fanfarei Transilvania din Cugir.

Am dorit să fiu prezent la această manifestare a bucuriei pe care tinerii din Cugir au simţit să o facă. Vreau să le mulţumesc pentru că au dovedit că atunci când au convingerea că lucrurile se pot schimba în bine, se dovedesc implicaţi, responsabili şi entuziasmaţi. Au crezut în Klaus Iohannis şi asta i-a determinat să iasă la vot în număr mare. Le transmit respectul meu şi consideraţia pentru că au dat dovadă că viitorul îi preocupă, că doresc ca România să fie o ţară normală, cu o democraţie autentică. Personal am convingerea că trăim vremuri istorice, măcar dintr-un punct de vedere: în sfârşit oamenii sancţionează minciuna, demagogia, sistemul corupt şi bolnav din viaţa politică de până acum. Vreau să cred că de astăzi toată lumea a înţeles că e timpul să se facă o altfel de politică, care să fie în interesul cetăţeanului. Însă muţumirile mele se îndrepată nu doar către tineri, ci către toţi cugirenii care au ieşit la vot. O prezenţă de 60% este mai mult decât mulţumitoare”, a declarat pentru ziarulunirea.ro primarul liberal al oraşului Cugir, Adrian Teban.

Marșul bucuriei s-a desfășurat pe ruta Casa de Cultura-Bulevardul Alexandru Sahia- str. Victoriei- Casa de Cultura. Pe tot parcursul manifestării Poliția Orașului Cugir și Jandarmeria Alba au asigurat buna desfășurare a acțiunii.

[nggallery id=2618]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei Administrația comunei Mirăslău, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea și eficientizarea energetică a clădirii sediului primăriei. Citește și: Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea