FOTO, VIDEO. ”Furnicar” de muncitori și utilaje pe Autostrada A 1, București – Nădlac, tronsonul Lugoj-Deva (lotul IV) pentru conectarea viitorului nod rutier de la Șoimuș și executarea lucrărilor din Dealul Liliecilor
- ”Furnicar” de muncitori și utilaje pe Autostrada A 1, București – Nădlac, tronsonul Lugoj Deva (lot IV) pentru conectarea viitorului nod rutier de la Șoimuș și executarea lucrărilor din Dealul Liliecilor (Autostrada A1 începe în Bucuresti și asigura iesirea spre granita cu Ungaria la Nădlac, trecand prin Pitesti, Sibiu, Deva, Timisoara și Arad)
Constructorul lotului 4 din tronsonul Deva-Lugoj al Autostrăzii A1, București Nădlac, a mobilizat, vineri, zeci de muncitori pentru conectarea viitorului nod rutier de la Șoimuș (județul Hunedoara).
Circulația pe A1, între Simeria și Deva, a fost întreruptă începând cu 10 octombrie, pentru conectarea viitorului nod rutier de la Șoimuș, iar potrivit estimărilor oficiale, lucrările vor fi finalizate până în 15 noiembrie.
Practic, se fac lucrări pentru realizarea conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăştie (deschis circulației) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuţie).
Pe lotul 4 al tronsonului Lugoj-Deva de pe autostrada A 1 o firmă românească lucrează UMB Spedition, supranumită pe forumurile Asocițiaiei Pro Infrastructura chinezii-germani pentru mobilizarea foarte bună de care a dat dovadă.
Asătăzi erau rase amândouă bretelele de la A 1 care făceau legătura cu nodul rutier provizoriu de la Șoimuș și se lucra la terasament pentru a-l conecta de viaduct.
De asemneea, se lucra la bretelele mici ale viitorului nod rutier. Pe una dintre ele exista deja primul strat de asflat. O parte din ea este realizată înainte de a se deschide circulația, iar la capătul cu viitorul sens giratoriu, se așternea deja balast stabilizat.
Totodată, foarte mulți muncitori lucrau la conectarea celuilalt capăt al viaductului.
O mobilizare puternică exista și în așa numitul ”Deal al Liliecilor”, unde se avansa simultan din două direcții cu armătură, atât dinspre partea viaductului mic de la Șoimuș cât și dinspre viaductul de la Bejan.
Pe unul dintre sensurile de mers ale celui din urmă viaduct s-a pus și hidroizolația.
[nggallery id=6262]
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
„Miracol” pe Transapuseana, după asfaltare: Se solicită redeschiderea unei școli dintr-o comună care era depopulată, întrucât a crescut numărul de copii
„Miracol” pe Transapuseana, după asfaltare: Se solicită redeschiderea unei școli dintr-o comună care era depopulată, întrcât a crescut numărul de copii Modernizarea Transapusenei, cea mai mare investiție din România într-un drum județean, are tot mai multe efecte sociale, potrivit președintelui Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan. Acesta a declarat, la Radio Unirea FM, că administrația locală […]