Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO| De senzaţie, în Alba: Un tânăr şofer „de cursă lungă” şi-a dus mireasa cu TIR-ul la nuntă!

Alexandra Mates

Publicat

în

cu tir-ul la nunta alba02Dacă unii însurăţei preferă ca în ziua nunţii să se plimbe în maşini luxoase, de epocă, motociclete ori caleşti, un cuplu nonconformist din Feneş a ales, pentru cea mai importantă zi din viaţa lor, o… cabină de TIR. Şi nu una oarecare. Albă şi luxoasă.

Mirele, Radu Sechel, 23 de ani, e şofer pe camion, aşa că şi-a dorit ca în ziua nunţii să-şi plimbe aleasa inimii cu TIR-ul, iar ideea se pare că a încântat-o pe mireasă, Georgiana Todorescu, acum Sechel. Deşi a urcat cu greu în cabina de tir, zâmbetul i-a fost mereu pe buze, ba chiar a dorit şi câteva fotografii la „bord”.

Cu TIR-ul, aşa a vrut Radu, tânărul din Feneş, să se plimbe cu jumătatea lui în ziua nunţii, şi nu pentru a ieşi în evidenţă, ci pentru sufletul său. Este şofer „de cursă lungă” şi a dorit o nuntă specială, cu tir-ul la nunta alba05memorabilă. Şi a avut-o.

„Am fost de acord cu ideea lui şi chiar nu m-am gândit că o să am un sentiment atât de plăcut”, a spus mireasa. Apropiaţii, dar şi oamenii din localitate, au părut încântaţi. Alaiul de nuntă condus de TIR-ul frumos împodobit, a atras privirile a zeci de oameni.

Atât mirele cât şi mireasa au stat în dreapta volanului. TIR-ul a fost condus de un coleg de muncă al mirelui, iar aproximativ 5 kilometri, până la sală, în Zlatna, unde a avut loc petrecerea, claxonul „asurzitor” nu s-a oprit.

Ziua Îndrăgostiţilor va fi cu siguranţă o amintire frumoasă pentru cei doi tineri însurăţei, care, pe lângă că au ales să-şi unească destinele în această zi specială, au „evadat” din obiceiurile moderne şi au ales TIR-ul pe post de „limuzină” la nuntă.

FOTO-VIDEO: Horia Fleşer

[nggallery id=31]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia Duminică, 21 iulie 2024, ora 19.30, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, Skepsis vă invită la o o nouă seară de teatru în aer liber! Citește și: Truck Tuning Art 2024: Sute de litri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea