Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Clinica privată de obstetrică – ginecologie ”GynLife” din Alba Iulia a împlinit trei ani de la deschidere: Ședință foto, cu mămicile monitorizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clinica privată de obstretică – ginecologie ”GynLife” din Alba Iulia a împlinit trei ani de activitate, ocazie cu care mămicile monitorizate pe perioada sarcinii au fost sărbătorite. Fondatorul Clinicii, dr. Ioan Casian Lăncrăjan, mulțumește, cu această ocazie, tuturor celor care au apelat la serviciile lor, dar și echipei sale, precizând că în viitor vor menține standardele ridicate și vor fi continuate investițiile în aparatură.

https://www.youtube.com/watch?v=y-WjwPrcUhw&feature=youtu.be

”Am pornit pe acest drum încrezător că pot aduce o schimbare în ceea ce privește calitatea serviciilor pe care le putem oferi viitoarelor mămici si femeilor în general. Am ajuns azi la trei ani de activitate, ocazie cu care am sărbătorit alături de mămicile monitorizate la Gynlife Alba Iulia pe perioada sarcinii. Țin să le mulțumesc și pe aceasta cale tuturor celor care ne-au trecut pragul, care au avut încredere în noi și care au revenit, tinzând astfel să cred ca nu le-am dezamăgit.

Nu în ultimul rând doresc să mulțumesc echipei mele fără de care nu ajungeam la acest nivel; le mulțumesc pentru implicare, răbdare, pentru ca sunt dedicate în totalitate meseriei lor, pentru zâmbetul cu care ne întâmpină în fiecare zi. Mulțumesc tuturor și la cat mai multe aniversări. Ne propunem pe viitor să ne menținem la standarde ridicate din punct de vedere al serviciilor, sa continuăm investițiile în aparatura performanta”, a spus, pentru ziarulunirea.ro, dr. Ioan Casian Lăncrăjan.

Clinica privată de obstetrică-ginecologie ”GynLife” din Alba Iulia și-a propus să aibă grijă de sănătatea copiilor și după naștere. Astfel, ca o completare a serviciilor, la doi ani de când și-a deschis pentru prima dată porțile, a pus bazele unui centru de pediatrie modern și ultradotat, cu aparatură de ultimă generație, denumit Pediatric Center.

”De asemenea, dorim sa continuam investițiile si la Pediatric Center (al doilea proiect prin care ne-am dorit sa fim alături in continuare de copilașii aduși pe lume, să ne asiguram ca sunt sănătoși și pe mai departe) unde în acest moment acoperim o patologie pediatrica vastă, de la pediatrie generală la chirurgie pediatrică, neurologie, ORL, ortopedie, psihologie, alergologie, dermatologie, psihiatrie etc”, a mai spus Ioan Casian Lăncrăjan.

Sub motto-ul ”Sănătatea femeii dă valoare vieții”, centrul medical GynLife oferă pacientelor tratamente optime cu aparatură de ultimă generaţie, într-o unitate medicală modernă cu şase paturi destinate internărilor în spitalizare de o zi, sală de intervenţii şi cabinete foarte bine dotate.

Conceptul ”Gynlife” a apărut în Alba Iulia, în urmă cu trei ani, la iniţiativa dr.  Ioan Casian Lăncrăjan, medic tânăr format în Centrul Universitar din Cluj-Napoca, care a reușit să formeze aici o echipă de experţi în domeniul medical, medici dedicați profesiei și pacientului.

Echipa ”GynLife” este formată din: Dr. Lăncrăjan Ioan Casian – medic primar obstetrică ginecologie şi competenţe în ecografie obstetrică și ginecologie; colposcopie; sexologie; management sanitar; dr. Kovacs Tunde  – medic specialist obstetrică ginecologie şi competenţe în medicina materno fetală, ecografie obstetrică și ginecologie, colposcopie (Cluj – Napoca); dr. Ciobotea Sergiu – medic primar ATI; Tuzes Silviu – medic primar ATI ; dr. Cuibus Andreea – medic specialist obstetrică ginecologie; Gruian Crenguta, Raluca Seuca și Delia Hada – asistent medical; Riza Ancuța  –  asistent medical și Jurj Mirela – secretar.

Serviciile oferite de clinica medicală GynLife Alba Iulia:
–    Obstretică ginecologie
–    Ecografie ginecologică și obstretică
–    Ecografie 2/3/4 D
–    Ecografie morfologică fetală realizată de dr. Kovacs Tunde – Imogen Cluj-Napoca
–    Monitorizare sarcină fiziologică și patologică
–    Colposcopie și videocolposcopie
–    Ginecologie oncologică
–    Mici intervenții obstretică ginecologie (chiuretaj hemostatic și biopsic, biopsie, etc)
–    Consiliere pe probleme de infertilitate

Clinica GynLife este situată  în Alba Iulia, pe bulevardul Transilvaniei nr 29. Pentru cei care doresc să-și facă programări punem la dispoziție numerele de telefon 0741 224 945; 0358 401 700 sau adresa de e-mail [email protected]. Mai multe informații găsiți pe site-ul clinicii Gynlife Alba Iulia – http://www.ginecologiealba.ro.

În aceeași clădire se află și Pediatric Center. Centrul pune la dispoziţia pacienţilor (copii cu vârste de până la 18 ani) consultaţii şi investigaţii pentru următoarele specialităţi medicale: pediatrie generală, chirurgie pediatrică, ORL pediatrie, alergologie, dermatologie, endocrinologie, kinetoterapie și psihologie.

Echipa Pediatric Center este formată din:

Medici pediatrie: dr. Alexandru Muntean – medic specialist, dr. Andreea Prunea – neurologie pediatrica, dr. Terezia Sicoe – medic specialist, dr. Suciu Raul – medic specialist, dr. Vasiu – medic specialist, dr Dardai Maria – Psihiatrie pediatrica. Chirurgie pediatrică: dr. Surd Adrian – medic spec. (Ch. Pediatrică Cluj ). Ortopedie și Traumatologie pediatrică: dr. Corbu Andrei (Cluj). Dermatologie : dr. Bahnean Izabela  – medic specialist. Endocrinologie:Dr Suleac Oana medic specialist. Alergologie: dr Nicoară Anamaria – medic specialist. Kinetoterapeut: Vesa Roxana, secretar  – Madalina Cretiu și administrator ec. Adela Lăncrăjan.

Informații legate de programul medicilor, tarife și noutăți găsiți pe site-ul www.pediatrie-alba.ro sau pe pagina de Facebook – Pediatric Center. Pentru cei care doresc să-și facă programări, punem la dispoziție nr de tel: 0751.515.406. Programul de funcționare este de luni până vineri, între orele 14.30 – 20.00, iar sâmbătă între orele 9.30 – 12.30.

Foto: Olimpia TODEA

[nggallery id=5902]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea