Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Carnavalul Mărţişorului la Alba Iulia.Lansare de carte, expoziţie de pictură şi momente artistice oferite de cursanţii de la „Augustin Bena”

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Carnavalul Martisorului la Alba Iulia06Luni, 3 martie,  începând cu ora 16:30, la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” din Alba Iulia a avut loc „Carnavalul Mărţişorului”, un spectacol diversificat  oferit de cursanţii Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba, cu prilejiul sosirii pirmăverii.

Evenimentul a debutat cu lansarea unei cărţi pentru cei mici, „Hora Îngeraşilor”,  poezii pentru copii,  semnată de Daniela Ghigeanu.

În cadrul evenimentului au avut loc momente artistice oferite de invitaţi şi micii ghiocei ai serviciului Şcoala de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba, momente pe care aceştia le-au pregătit pentru a marca începutul primăverii şi bineînţeles mult aşteptata zi de 8 Martie, dedicată în mod special mămicilor.

Publicul prezent la eveniment a putut viziona în continuare o expoziţie de pictură, organizată de prof. coordonator Ioana Raica, în care micii pictori au evidenţiat prin creativitatea lor ,,Primăvara”, alături de tradiţionalele mărţişoare realizate cu multă trudă de copii de la clasele externe de ţesături din Bucerdea Vinoasă, coordonată de Ileana Măhăra şi din Biia, coordonată de Elena Burja.

Carnavalul Martisorului la Alba Iulia52A urmat un minunat program artistic care a  cuprins momente de muzică folk cu Grupul ,,Micii chitarişti” din Blaj, prof. coord. Dragoş Tudor, sprijinit de Rareş Vestemean şi Lucian Borcea, muzică uşoară cu Patricia Haţegan, Andrada Predan Bişu, Giulia Ţigurean, Alexia Mihălţan şi Andrei Şerban, coordonaţi de prof. Marinela Popa, un moment de folclor cu Leontina Fărcaş şi „Mugurii de Tezaur”, muzică clasică la pian cu Andra Ursa,  prof. coordonator Cristian Şuşman, chitară clasică cu Andrei Biro şi Cristian Dreghiciu, prof. coordonator Dragoş Tudor, momente comice cu trupa „Youth Art”, prof. coordonator Viorel Cioflică şi muzică vocal-instrumentală cu grupul „Primavera Jr.”, coordonat de profesorii Marinela Popa şi Dragoş Tudor.

Vă prezentăm mai jos imagini foto-video de la eveniment:

[nggallery id=1221]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Cu viața mea apăr viața,” concurs cu tematică de protecție civilă pentru elevii din școlile gimnazilae și licee, organizat de ISU Alba: Ce au învățat participanții

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Cu viața mea apăr viața,” concurs cu tematică de protecție civilă pentru elevii din școlile gimnazilae și licee, organizat de ISU Alba: Ce au învățat participanții Elevii din școlile gimnazilae și licee au avut ocazia să își consolideze cunoștințele și deprinderile în situatii de urgență, cu ocazia unui concurs cu tematică de protecție civilă, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea