Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO: Adorian Himcinschi, antrenor Performanţa Ighiu: „Am făcut un tur bun, dar mai avem de muncit”

Tudor Stan

Publicat

în

După meciul de luptă dintre Performanţa Ighiu şi Şurianu Sebeş, câştigat de echipa antrenată de Adorian Himcisnchi Performanta Ighiu-Surianu Sebes58cu 2-1, fostul tehnician al Unirii Alba Iulia a făcut o paralelă a turului de campionat, de la venirea sa pe bancă şi până în prezent. Himcinschi a mai adăugat faptul că îşi doreşte câteva transferuri la echipă, iar din primăvara va începe adevărata luptă pentru cucerirea primului loc din Liga a IV-a, deţinut în prezent de Mureşul Vinţu de Jos.

Adorian Himcinschi a oreluat banca tehnică a Performanţei Ighiu din etapa a 6-a, după ce Paul Ciucă a fost demis în urma înfrângerii suferite în deplasare, 1-2 la Rapid CFR Teiuş. De atunci, Ighiul a adunat 25 de puncte din 8 victorii, un egal şi o înfrângere. De asemenea, Performanţa condusă de Adorian Himcinschi are cel mai bun atac din Liga a IV-a, cu 57 de golrui marcate din care 39 în mandatul fostului unirist, şi numai 14 primite, fiind echipa cu cea mai bună apărare di ncampionatul judeţean de fotbal al judeţului Alba. „Pot să spun că am avut un parcurs bun. Sunt mulţumit de băieţi chiar dacă întotdeauna este loc de mai bine. Din retur îmi doresc să văd un joc mai bun, să fima mai bine pregăţiţi şi când tragem linie să fim câştigători”, a afirmat Adorian Himcinschi. Puteţi urmări integra ldeclaraţia tehnicianului de la Ighiu în materialul video postat mai jos şi o serie de imagini cu bucuria jucătorilor după fluierul final al partidei Performanţa Ighiu – Şurianu Sebeş.

YouTube video

[nggallery id=2732]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea