Rămâi conectat

Actualitate

FOTO VIDEO| ACȚIUNE IPJ Alba: Polițiștii din Alba Iulia au verificat autovehiculele destinate transportului de persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACȚIUNE IPJ Alba: Polițiștii din Alba Iulia au verificat autovehiculele destinate transportului de persoane

O acțiune organizată de polițiștii rutieri a fost organizată astăzi, 22 august, în municipiul Alba Iulia, care a avut ca scop verificarea autovehiculelor destinate transportului de persoane.

Oamenii legii au acționat pe strada Alexandru Ioan Cuza din localitate.

„În această perioadă, desfășurăm mai multe acțiuni pe raza întregului județ cu efective mărite, pe zonele de risc rutier ridicat, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

YouTube video

Astăzi acționăm pe linia verificării legalității transportului rutier de persoane, prin care operatorii de transport, precum și conducătorii auto ai unor astfel de mijloace de transport în comun, sunt verificați, totodată conducătorii auto fiind și testați alcoolscop.” a declarat pentru ziarulunirea.ro inspector de poliție Florea Claudiu,din cadrul Serviciului Rutier Alba.

Comunicatul de presă emis de IPJ ALBA

În această dimineaţă, polițiștii rutieri din judeţul Alba au verificat 27 de autovehicule destinate transportului public de persoane. Toţi conducătorii de autobuze şi microbuze au fost testaţi cu aparatul etilotest. Acţiunile poliţiştilor din judeţul Alba, pentru creşterea siguranţei rutiere, vor continua.

Azi, 22 august 2022, în intervalul orar 06,00 – 09,00, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acționat pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și verificarea legalităţii activităţii de transport public de persoane.

Au fost verificate 27 de microbuze şi autobuze care efectuau curse regulate sau ocazionale de persoane, iar poliţiştii au constatat 7 abateri de natură contravențională, toate la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Șoferii de microbuze şi autobuze, controlaţi în cadrul acestei acţiuni, au fost testaţi cu aparatul etilotest. Niciunul nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acțiunile pentru creșterea siguranței rutiere vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate

Bera Larisa

Publicat

în

1 iulie 2024: Impozit de 70% pentru anumite tipuri de venituri. Care sunt persoanele vizate Impozitul pe veniturile a căror sumă nu a fost identificată se majorează de luni, 1 iulie 2024, de la 16% la 70% Acest nou procent se va aplica deciziilor de impunere emise de organele fiscale începând cu aceeași dată. Așadar, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea